Connect with us

Blogbazár

Aztak*rvaéletbe, állapodjanak már meg, hogy legyen kire szavaznom!

rohadtul
Megosztás

Nem mondhatja egyik párt, vagy pártcsökevény jeles tagja sem, hogy türelmetlen lennék. Végighallgattam mindenkit és vártam. Mostanáig. Elég volt a tökölésből!

Március idusa van!

Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak az egyes embereknek fontos, hogy tényleg megállítsák azt az ámokfutást, amit Orbán és bandája folytat. A pártkatonák még mindig csak azzal vannak elfoglalva, hogy ki milyen pozícióhoz juthat, ha minden marad a régiben. Osztozkodnak, kufárkodnak és a végén mindegyik megy a Fidesz-pénztárhoz, ahol felveheti a jussát azért, hogy bojkottálja a mindenképpen bekövetkező bukásukat.

De nekünk – az országnak és az egyéneknek – nem mindegy, hogy 2018-ban, vagy később, valamikor a ködös jövőben!

Elég volt!

Ha nem számíthatunk a demokratikus ellenzék pártjaira, akkor vegyük a kezünkbe a döntést és indítsunk engedetlenségi mozgalmat. Hirdessük meg, hogy amelyik demokratikus értékekkel bíró párt nem hajlandó a legesélyesebb javára visszaléptetni helyi jelöltjét, az ugyan lehet, hogy megkapja az áhított párttámogatást a közösből – erre nincs ráhatásunk – de az biztos, hogy a szavazatunkból nem lát egyet sem. Sem most, sem a jövőben!

Tele van a hócipő!

Elég minden párszáz, vagy ezer szavazót behülyítő pártkezdeményből, amik szóban persze elkötelezett Orbán leváltása mellett, de amikor a tettekre kerül a sor, visszakozik. A minapi ötlet, miszerint a választó elég értelmes ahhoz, hogy eldöntse, kire érdemes voksolnia, csak azt vetíti előre, hogy nem is akarják az összefogást. Ránk lőcsölnék a felelősséget, nekik elég zsé, amit szakítani remélnek.

Tisztelt hölgyek és urak ott a pártokban: tessék tudomásul venni, ELÉG VOLT!

53 országos lista lehet a választáson

65 százalék fölötti választási részvételnél Orbán Viktor megbukott

Leszólt az MSZP vezetése vidékre: az LMP-vel sem lesz összefogás

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük