Connect with us

Bulvár

Megfogadni valók 2024-re! – Horoszkópod szerint csak akarnod kell, de azt nagyon…..

Megosztás

Előttünk áll egy új év, mindenki tiszta lappal indulhat: nem véletlenül tesznek olyan sokat fogadalmat Szilveszterkor. Biztos te is tudod, mint kellene változtatnod, már csak egy biztos tervet kell kieszelned… Esetleg egy kis megerősítésre vársz? Olvasd el, horoszkópod alapján milyen fogadalmat kellene tenned 2024-es évre.

Megosztás

Előttünk áll egy új év, mindenki tiszta lappal indulhat: nem véletlenül tesznek olyan sokat fogadalmat Szilveszterkor. Biztos te is tudod, mint kellene változtatnod, már csak egy biztos tervet kell kieszelned… Esetleg egy kis megerősítésre vársz? Olvasd el, horoszkópod alapján milyen fogadalmat kellene tenned 2024-es évre.

Oroszlán

Az Oroszlánok számára mindig kulcskérdés a környezet visszajelzése, megítélése. Egyszerre beszélünk büszke, de hiú jegyről is, márpedig utóbbiról jó lenne lemondani a következő évben – ez a környezeted és a saját lelki békéd szempontjából is nagyon hasznos dolog. Nem szerencsés, ha az összes építő kritikát sértésnek, esetleg személyes támadásnak veszed, mert ezzel csak egy hamis falat húzol magad köré.

A legjobb az lenne, ha értékelni tudnád azok véleményét, akik segíteni szeretnék a fejlődésedet, mert ez csak és kizárólag megerősíthet az évek során, semmilyen hátrányt nem okoz.

Szűz

Szűz jegyűként nagyon fontos számodra a precízség és a kemény munka, amin nem is feltétlenül kell változtatnod, azonban sokkal kevésbé kell kritikusnak lenned. Ez értendő magadra és a környezetedre egyaránt. Vannak olyan Szűz jegyűek, akik nagyon nehezen veszik észre saját hibáikat, másokét viszont rendszeresen felnagyítják, és olyanok, akik irreális elvárásokat támasztanak saját maguk elé (is).

Az előtted álló év remek lehetőségeket kínál arra, hogy ezen a felfogáson, hozzáálláson változtass és a mostaninál jóval nagyobb lelki nyugalomra találj.

Mérleg

A Mérleg jegyűek mindig mérlegelnek, harmóniára törekszenek, de az átlagon felüli törekvés nagyon gyakran kivitelezhetetlen a hétköznapok során. Jó dolog, ha ragaszkodsz az összhanghoz, de sokszor éppen azzal állod a kiteljesedés útját, hogy mindig mindennek, és mindenkinek meg akarsz felelni. Ideje kicsit engedni az elvárásokból! Sokkal jobban fogsz tudni teljesíteni, ha nem lesed állandóan mások óhajait és nem arra koncentrálsz, hogy az ő elvárásaiknak megfelelj.

2022-ben próbálj többet magadra koncentrálni! Ennek a szeretteid is örülnek majd…

Skorpió

Skorpióként egész életedben kihívások előtt állsz. Ezek közül az egyik legnagyobb életfeladatod az, hogy megtanulj megbocsátani. Gyakran lehetetlen kihívásnak tűnik eltekinteni mások vétkeitől, de be kell látod, hogy a bosszú forralása és a sérelmek gyűjtögetése sokkal jobban mérgez téged, mint azokat, akik véleményed szerint megérdemlik, hogy gonosz legyél velük.

Az, hogy 2022-ben megpróbálsz tudatosan megbocsátani másoknak, még nem jelenti azt, hogy el kell felejtened a történteket – de sokkal kiegyensúlyozottabbá tesz majd, ha így viselkedsz.

<<< Kövess minket a Google hírei között is! >>>

Nyilas

Nyilas jegyűként szinte életfeladatodnak érzed, hogy minél több ember megismerj, minél sokrétűbb ismeretekre tegyél szert, és minél többen legyenek jóban veled. Az előttünk álló évben azt kellene mérlegelned, mennyire lényeges, hogy sok ismerősöd legyen – és mennyire fontos az, hogy igaz és hű barátokkal vedd körül magadat.

A saját lelki békéd érdekében jobban jársz, ha kétszer is meggondolod, mit osztasz meg azokkal, akik nem állnak olyan közel hozzád, hogy valóban kiérdemeljék a bizalmadat.

Ezzel sok kellemetlen helyzettől megkímélheted magadat!

Bak

A Bakoknak lételemük a teljesítményorientáltság, ezért, ha ebben a jegyben születtél, valószínűleg te is nagyon szigorú vagy saját magaddal. Jó dolog, hogy büszke tudsz lenni az elért eredményeidre, van is mire büszkének lenned! Azonban fel kell ismerned, hogy nem csak a munka tud boldoggá tenni… Ha túlhajszolod magadat, akkor a megkeresett pénzt előbb-utóbb egészségügyi kezelésekre kell elköltened – és ezt biztos nem szeretnéd te sem.

Mivel a tervezés fontos neked, az a legjobb, ha már év elején beírod a naptárodba a szabadságaidat és nem hagyod, hogy bármi közbeszóljon a pihenésbe!

Vízöntő

Vízöntőként nagyon komoly elképzeléseid vannak a világról, és bár különösen sokrétű az érdeklődésed és tájékozott is vagy, gyakran görcsösen ragaszkodsz a saját kis egyedi felfogásodhoz. Ezzel sajnos kizárod, hogy új tapasztalatokra tegyél szert, és igazán közel engedd magadhoz azokat az embereket, akik méltóak erre.

Alapvető számodra a fejlődés, mások segítése, de csak akkor tudod kiteljesíteni ezt a küldetésedet, ha megtanulod más szemszögből is vizsgálni a világot.

Halak

Halak jegyűként alapvetően az ábrándok és az érzelmek körül forognak a gondolataid, és ez valószínűleg nem lesz másként 2022-ben sem – kivéve, ha teszel ellene! ó dolog visszavonulni, álmodozni, kiélni művészi hajlamaidat, de itt az ideje annak is, hogy kezedbe vedd az életed alakulását. Arra kell fókuszálnod, hogy inkább kisebb, de biztos lépésekben haladj, és ne add fel azonnal a törekvéseidet, amint akadályba ütközöl. Fontos, hogy nem kell lemondanod az érzelmeidről, vagy arról, hogy azok irányítsanak, de meg kell fogadnod, hogy minduntalan többször hagyatkozol majd az eszedre is.

Sokszor utóbbi jobb tanácsadónak bizonyul, és ezt meg kell tanulnod felismerni.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Ikrek

Az Ikrek egyik legnagyobb kihívása az életben, hogy egy dologra koncentrálják a figyelmüket. Ha ebben a jegyben születtél, alighanem te is hajlamos vagy rá, hogy mindenbe csak felszínesen belekapj, gyorsan lankad az érdeklődésed. Bár nagyon sokrétű a tudásszomjad, és tehetséges is vagy, nehezen tudsz előre jutni az életedben, ha nem vagy eléggé kitartó.

A 2022-es évben a legfontosabb fogadalmad az, hogy ne hagyj félbe semmit, ne legyenek elhalasztott, befejezetlen feladataid.

Rák

Rákként mindig a családod és a szeretteid körül forog az életed, ami nagyon dicséretre méltó és ritka kincs, de ideje, hogy magadat is előtérbe helyezd. Nem szabad elfelejtened, hogy adni csak akkor tudsz, ha van miből: és ez bizony az energiaszintedre, figyelmedre is egyértelműen áll. Ha teljesen leszívnak a feladatok, akkor nem fogsz tudni olyan türelemmel és szeretettel, odaadással fordulni a többiek felé, mint szeretnéd.

Itt az ideje, hogy 2022-ben tudatosan több időt szánj magadra!

Kos

Kosként a legtöbb fogadalmad a munkádra, saját teljesítményed növelésére irányul és egyelőre úgy tűnik, nincs ez másként az előttünk álló évben sem. Nagyon kitartó és céltudatos vagy, ezért általában el is szoktad érni, amit kitűzöl. Akkor mégis mit kellene megfogadnod? Mire kellene odafigyelned?

Leginkább arra kell koncentrálnod, hogy nem hagyod elkalandozni a figyelmedet: sokkal hatékonyabb lehetsz, ha egyszerre csak egy dologra koncentrálsz igazán. Így egy év múlva még a tervezettnél is több eredményt tudsz majd felmutatni.

Bika

Bikaként az a legnagyobb problémád, hogy túlságosan földhözragadt a gondolkodásmódod. Jó dolog a komfortzóna és a kicsit konzervatív felfogás sem mindig hátrány, azonban ez a hozzáállás sajnos minden évben visszatart attól, hogy gyorsan és célirányosan haladj az általad kijelölt irányba.

Azonban, ha mindezt sikerül tudatosítanod magadban, és megfogadod, hogy idén sokkal bátrabb és bevállalósabb leszel, akkor egészen új oldaladat ismerheted meg, és rengeteg hasznos tapasztalatot zsebelhetsz be.

Forrás

Szerző