Connect with us

Csillagjegyek

Ha fúrja az oldalad a kíváncsiság: itt a nagy augusztusi horoszkóp

Ha fúrja az oldalad a kíváncsiság: itt a nagy augusztusi horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Aki meggondolta magát, még elkattinthat és nem kell belenéznie a közeljövőjébe, de aki továbbra is marad, annak indul a -augusztusi- mandula! Vajon mit hoz számodra az augusztus anyagiak terén? Kíváncsi vagy rá? Akkor most megmutatjuk mire számíthatsz ebben a hónapban!

Augusztusi általános pénzhoroszkóp: ebben a hónapban kétségkívül rengeteg pénzzel lesz dolguk a csillagjegyeknek, de az a kérdés, hogy mennyire tudják anyagi javaikat rendesen beosztani, és mit tudnak kezdeni vele. Egy biztos, nem lesz ez könnyű feladat, de rajtad múlik, hogy hogyan sül el a dolog.

Bika

Lehetséges, hogy most több pénzt kell kiadnod a kezeid közül mint amennyire számítasz, de ezt okosan, és felelősségteljesen tudod kezelni. Mondhatni a pénzügyi terepen jól mozogsz, kreativitásoddal és ötleteiddel bevonzod majd az anyagi jólétet. Amennyiben van vállalkozásod, tisztánlátásodat nagyban hasznosítod az üzleti élet körül forgó kérdésekben. Érdemes lenne megkísérteni a szerencsédet egy lottószelvény feladásával, mer nincs kizárva, hogy ezen az úton is sok pénz kerül a kezedbe.

Kos

Te teljes összhangban vagy a pénzügyekkel. Mindig tudod, mit és mikor kell cselekedned ahhoz, hogy bevételeid növekedjenek. Ötletek százai vannak a fejedben, amelyek segítenek a pénz előteremtésében. Nem csak nagy utazások szerepelnek a vágyaid listáján, hanem otthonodat is szívesen újítod fel és szerzel be dizájnos darabokat. Párodat is érdemes meglepned valamivel amire vágyik, hiszen ő is mindig támaszt nyújt a nehezebb anyagi helyzetekben, ahogy az elvárható. Élvezd az életet, és teljesítsd be vágyaid, mert most lehetőséged adódik rá.

Halak

Vágyaid most nagyban támogatja a kreativitásodat, amely következtében bőségesen érkezik pénz. Lehetőséged nyílik most felújítani otthonodat, és beszerezni néhány új technikai eszközt. Mivel megfontolt vagy, érdemes pénzed egy részét befektetni, hiszen jó megérzésekkel vagy tele, amely segít időtálló, jó döntéseket meghoznod pénzügyi dolgaiddal kapcsolatban.

Nyilas

Mostanság túl sokat költesz magadra, valószínűleg ezért szélsőséges az anyagi helyzeted. Szenvedélyed uralja gondolataidat, ezért nehezen mondasz le vágyaidról, ez bizony eléggé rossz hatással van a pénzügyeidre. De nincs kizárva, hogy esetleg szerelmi életed kuszasága is szerepet játszik ebben, hiszen az érzelmeid is hullámvölgyeket járnak meg. Próbálj meg többet gondolkodni mielőtt meggondolatlan döntéseid miatt felesleges és drága holmikkal leszel gazdagabb.

Skorpió

Most szenvedélyes érzelmi hullámzásban van részed amelyet bizony az anyagi javaid is követnek. Próbáld megtalálni egyensúlyodat, hogy az életed más területei is végre jó irányba haladjanak. Emiatt nagy bevételekre ebben a hónapban nem számíthatsz, de ne aggódj, hiszen amennyire szükséged lesz azzal rendelkezni fogsz. Ha életedet egyensúlyba hozod, akkor érdemes lenne megpróbálkoznod egy lottószelvény feladásával, mert ez a csillagok állását is megváltoztathatja.

Mérleg

Amennyiben már nem tudod követni pénzügyeid hullámzását, ne aggódj, mert nem érzelmeid befolyásolják ezt. Te lendületben vagy és a benned lévő vágyak mozgatnak. Párod ebben az időszakban mindenben melletted áll, hallgasd meg az ötleteit, mert lehet azok segítségével teszel szert nagyobb összegre. Társad segítsége segít neked megtalálni egyensúlyodat, hogy anyagi helyzeted is egyenesbe kerüljön végre.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse