Connect with us

Kerítésen innen

Ez gyorsan ment! Már foglalhatók apartmanok a postások elkótyavetyélt aranyparti üdülőjének helyén

Ukrajna segítene Magyarországnak, de a NER-média leleplezte a "példa nélkül álló beavatkozási kísérletet"
Megosztás

Manapság attól hangos a sajtó, hogy újabb 100 postahivatalt szüntetett meg a cég, mert nem voltak rentábilisak és senki nem jelentkezett, hogy befogadná a „kisvegyesébe”. Pedig milyen haladó, XXI. századi, ahogy a kedves vevő kér 10 dkg párizsit és lesz még egy ajánlott levél is, nem?

Most másfajta hírben került elő a postás szó….

Hadházy Ákos képviselő közösségi oldalán számolt be az újabb NER-örömhírről:

„már foglalhat luxus apartmant Rogán Antal kabinetfőnökének új szállodájában, a postások elkótyavetyélt üdülőjének helyén….

Nagy Ádám strómanján keresztül potom pénzért jutott a postások aranyparti üdülőjéhez, majd

1.6 milliárd állami támogatást és 1.2 milliárd hitelt kapott az állami tulajdonú Budapest Banktól.

Ez az a Nagy Ádám, aki Rogán legközvetlenebb munkatársaként úgy végezte el a jogi egyetemet, hogy a korrupt Schadl intézett neki olyan vizsgákat, ahol meg sem kellett jelennie.

A postás üdülőt potom 420 millióért vette meg neki egy stróman cég, amely ezer szállal kötődik Rogán emberéhez – annyi a „véletlen egybeesés”, hogy nyugodtan állítható, hogy valóban Nagy stróman cégéről van szó.

Nagy segítség ez a családoknak….

Az épületen amúgy még néhány utolsó simítás hiányzik, de már foglalhatók a szobák.

A saját pezsgőfürdős penthouse lakásoknak sajnos mindegyike foglalt, de szerencsére vannak még bevezető áron deluxe apartmanok is.

A postások meg hordják a leveleket szorgosan, úgyis olyan kevesen vannak, nem kell nekik nyaraló, úgysem érnének rá. Korábbi posztok Nagy Ádám szállodájáról és strómanjáról itt. és itt olvasható”

Szerző