Connect with us

Bulvár

Egyszer próbálják ki úgy is, hogy nem lejt a pálya! – kommentelték az átfazonírozottan előkerült Orbán magvas gondolatát

Egyszer próbálják ki úgy is, hogy nem lejt a pálya! - kommentelték az átfazonírozott Orbán magvas gondolatát
Megosztás

Lehet, hogy Orbán úr a „rendes évi szabadságát” egy kormány-kompatibilis átformáló-guru táborában töltötte, ami az „ilyen volt, ilyen lett” jegyében átmaszkírozta a másik Orbán politikai igazgatóját? Még jó, hogy a fotó mellé bejegyzés is társult, különben fel sem ismertük volna a politikust.

Azta…., européer külső virtigli hazai belső…?

Rá sem lehet ismeri a miniszterelnök politikai igazgatójára, Orbán Balázsra, aki a közösségi oldalán jelentkezett be egy frissen készített fotóval és közölve, hogy újra számíthatunk megtisztelő jelenlétére. A kormánypárti politikus egy foci pálya mellől posztolt:

„Az életben mindent gólra játszanak, úgyhogy újra a pályán.”

A bejegyzésekből….

Az igencsak kevés követővel bíró oldalon írták:

„Egyszer próbálják ki úgy is, hogy nem lejt a pálya!” „Sok az öngól teeee agyatlan….”

„Tévedés! A fociban játszanak mindent gólra. Én elhiszem, hogy a miniszterelnök fociőrülete nyerő a körében, de azért ne bolonduljon meg, ha lehet. Az életben sokféle „játékot” játszanak s a végén kiderül, ki milyen kapura játszott és főleg, hogy milyen csapatban. Én biztosan tudom, hogy Ön nem a nyerőben játszik az örök élet szempontjából. Most.”

„Kórházakban is? Csak ott nincs pénz játékosokra, edzőkre, gyúróra és a stadion is összeomlik.”

„A gyenge jellemű emberek sajátossága az állandó bizonygatás…! A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság… hanem a tudás illúziója …”

Kapcsolódó

Szerző