Connect with us

Kerítésen innen

Nőtársaim nevében köszönöm a fotót – köszönte egy hölgy-követő Magyar Péter „közép-Európa leg… felsőtest”-várományos megörőkítését a kormánypropagandának

Nőtársaim nevében köszönöm a fotót - köszönte egy hölgy-követő Magyar Péter "közép-Európa leg... felsőtest"-várományos megörőkítését a kormánypropagandának
Megosztás

Erre bezzeg van pénz! Magyar Péter percről percre történő megfigyelése kiemelt kormámypropaganda-feladat lehet, hiszen nap, mint nap olvasni, látni őt fikázó, híreket -álhíreket-, amivel a renoméját és pártja népszerűségét igyekeznek aláásni. Nincs itt kérem semmi látnivaló, ha évek múltán bebizonyosodik, hogy füllentés volt, majd Ön kifizeti a büntetést….

A „nagy hír”

„Miután egy hajón, látványosnak szánt élő videóban Magyar Péter megküzdött a kenyérdagasztással, kiderült, hogy mindez egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján történt. A látványpékség bezárása után Magyar Péter azonnal egy üveg bort rendelt magának, és egyik cigarettáról a másikra gyújtott. A társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna partról bámészkodóknak is. A boros poharat persze ezúttal is a keze ügyében tartotta…”

– írta fotókkal megtámogatva -stáb, felszerelés- a Ripost és vette át a többi hozzá közeli sajtócucc.

A „rosszéletű” közösségi oldalán reagált: Tóni, adj egy hónapot! Újrakezdem a felüléseket!

„A propaganda ismét szintet lépett. Miközben a kormány és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének tagjai az egészségügyi válsághelyzet közepén hetekig luxus jachtokon nyaraltak, a TISZA Párt pedig a kórházakat járta, addig a rogáni propaganda nem pihent.

Az augusztus 19-i dunai kenyérdagasztás során 50 méterről paparazzi módszerekkel lefotózták, miközben a hajó fedélzetén a pólómat ingre cseréltem a felvétel idejére, majd ebből egy olyan történetet kerekítettek, mintha egy milliárdos luxus hajón alkoholos állapotban buliztam és vetkőztem volna. Még a hajó tulajdonosát is bűncselekménnyel vádolták.

És hogy mi a valóság?

A kenyérdagasztás előtt átöltöztem, a felvétel után pedig megittunk pár hűsítő fröccsöt egy nyári estén egy olyan hajón, amelyen a korábban sok száz nehéz sorsú kisgyermeket és ukrán menekült gyerekeket is vendégül látott a tulajdonos.

Van képük milliárdos hajóról és bűncselekményekről beszélni?! Rogánéknak?!

A képet egyébként köszönöm. Figyelmeztetésnek veszem. Nem azért, aminek szánták, hanem mert látom, hogy még több latte avokádót kell meginnom ahhoz, hogy a valódi slim fit formát visszanyerjem.

A hozzászólásokból….

Magyar kérdése:

„Kedves Ripost, ha holnap egy kórházban is cserélek inget, akkor beszámoltok az ottani állapotokról?”

…és a többiek:

„Ugyan! Ezt a lesifotòt inkàbb meg kéne köszönni. Remek vàlasztàsi plakàt lehetne belöle (az ösfidesz plakàt mintàjàra)”

„Nagyon nem bírnak magukkal. Úgye mindig azzal foglalkoznak az emberek az életbe akik valami jót csinálnak irigyek rá és azt sem tudják hogy gàzoljanak rajta át hogy jàrassàk le .Szerintem ettől csak erősödni lehet.”

„De legalább sikerült egy kicsit felszedned magadra! Az országjárás vége felé már mindenki aggódott a rengeteg súlyvesztés miatt! Nagyon lefogytál. Szóval szükséged lesz még arra a kis pluszra ott, ha szeptemberben újra neki indulsz egyesíteni a Tiszásokat”

„Akik eddig bíztak Benned azok ez után is fognak. Nem hisszük el a Rólad készített lejáratásnak szánt képeket és történeteket. Nem is kell, nem is szabad Magyarázkodni. „

„Nőtársaim nevében köszönöm a fotót”

„És van humora – nagyon ott van az utolsó bekezdés!! Zseniális a csávó(persze nagyon sok tisztelettel írom)! Hajrá Péter Magyar!”

„Lehet van valami elfojtott vágyuk a rejtélyes fotósoknak, ezért stírölhetnek egész nap.”

„Én azért örülök hogy nem OV-t fényképezték le félmeztelenül „

„Javaslom, hogy a közeljövőben prostituáltak és pedofil tartalmak is szerepeljenek egy ilyen kikapcsolódáson. Ha pedig vége a szórakozásnak, akkor egy ereszcsatornán kell elhagyni a helyszínt! Garantálom, hogy akkor egy ilyen esemény láthatatlan lesz a kormánypárti szavazóknak és médiumoknak!”

„Felnott embereknek ilyen munkat osztanak ki, azok meg ezt tudtak osszehozni. Csodalatos. Ahogy allhattak a szonyeg szelen, h “miniszter ur… hat… ez sikerult… nyolc ora alatt, de van olyan is, hogy megvakarja a fejét.””

„”Vetkőzni kezdett, majd bort hozatott.” Hangosan röhögtem, mikor olvastam a cikket. 😁 Remélem, volt Hell jegeskávé is!”

„Neeee, ennyire nem lehetnek gyökerek… ?!?!🤣🤣🤣🤣 aki annyira ostoba, hogy a számára egy ilyen képet „luxusyachtozásként” el lehet adni, annak inkább a szavazati jogát kellene visszavonni…”

„Ha nem lennének beszarva tőled, fele ennyit sem foglalkoznának veled! Érzik hogy süllyed a hajó.. És mi segítünk a víz alá nyomni”

Szerző