Connect with us

Bulvár

George Clooney halálközeli élménye

gerorge clooney
Megosztás

George Clooney kamerán kívüli életéről leginkább, csak a jótékonysága okán hallunk. Most viszont két egyéb témával is a figyelem középpontjába került. 

Tarantino beleszállt Clooneybe

A rendező egy interjúban amiben felmerült Clooney neve is lekicsinylően nyilatkozott a színészről:

„Ő nem filmsztár. Mondj egy „filmet” az ezredforduló óta, amiben játszott” 

-zárta rövidre a választ a rendező, aki 1996-ban régebben dolgozott is együtt a színésszel, méghozzá az azóta kultfilmé vált  „alkonyattól pirkadatig” című filmben ami ő írt és Ckooney mellett az egyik főszerepet is eljátszotta.

A színészt is érzékenyen érintette a rendező megjegyzése, nem is hagyta szó nélkül:

„Szóval az ezredforduló óta? Ez az egész karrieremet jelenti (…)  Szóval most úgy vagyok vele, hogy jól van, haver, rohadj meg! Nem bánom, ha baszakodsz velem, mert ezek után én is bszakodni fogok veled

-idézi a színészt a CNN.

George Clooney majdnem meghalt

a másik téma amiről csal mostanában beszélt a színész az a 2018 nyarán  szenvedett motorbalesete, amit 22-es csapdája sorozatának forgatásán. A történteket  korábban idézete fel egy, a sorozatról szóló háttérvideóban, amikor  elmesélte, hogy nagyjából 110 km/h-s sebességgel szállt bele egy autóba, így elég kemény volt az ütközés: a fejével áttörte a kocsi szélvédőjét, a bukósisakja ketté is repedt.

„Vártam, hogy lekapcsolják a villanyt” – mondta, vagyis nem gondolta, hogy túl fogja élni. „Ha kilenc életem lenne, már mindet elhasználtam volna, így a motorozást is elengedtem egy időre”

– tette hozzá.

Kapcsolódó

clooney

 

Szerző