Connect with us

Kerítésen innen

Orbán lejárt lemez, jött az új srác és az Ő Ludas Matyi Alapja

Orbán lejárt lemez, jött az új srác és az Ő Ludas Matyi Alapja
Megosztás

Már hallom is, hogy természetesen a regnáló minden tagja -beleértve a tágabb családjukat is- szinte születésük óta -már az iskolai takarékbélyeg is ide tartozott- fizetésük 110 %-át adják rászorulók megsegítésére mondjuk a CÖF-ön, mint hozzájuk közelálló „civil szervezeten” keresztül, de természetesen név és felhajtásmentesen, mert ők ugye ezért élnek. Az a helyzet, hogy ez a duma már hatástalan csakúgy, mint a többi eddig bejövős toposz.

Lúdas Matyi Alap

Ha a Rogán-Habony tengely csak tizedannyira penge kommunikátor lenne, mint azt a közhit tartja, akkor már régen felismerték volna, hogy vérfrissítésre van szükség. Millirádjaink elköltése ellenenére sem azok…..

Magyar Péter egyelőre remekül ráérez arra, hogy mivel lehet megfogni és aktivizálni a „zembereket”, ami úgy tűnik, Orbánéknak mostanság nem sikerül. Teszi mindezt havi pár millió ráfordításával, aminek behozhatatlan előnye, hogy nem Öntől szándékozik elvenni és újra osztani, hanem a sajátjából és pártja képvielőinek pénztárcájából fedezi.

„Add tovább! Létrehoztuk a Lúdas Matyi Alapot – Segítsünk együtt!

Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az esély a jó életre. Ez sajnos sokak számára még mindig nem elérhető Magyarországon. A Legyél a változás Egyesület azért hozta létre a Lúdas Matyi Alapot, hogy közvetlenül és gyorsan támogathassa a rászorulókat.

Az Alapba minden hónapban felajánlom az európai képviselői fizetésem felét (1.600.000 forintot), míg a többi képviselőnk havi félmillió forintot. Így az Alap induló összege minden hónapban 4.600.000,- forint.

Augusztus a Gyermekvédelem Hónapja, és most te is segíthetsz!

A következő hónapokban nagycsaládosokat, fogyatékkal élőket támogató szervezeteket jelölhettek, illetve egészségügyi kezeléseket, bántalmazottakat és állatvédelmi célokat is támogatunk majd közösen.

A gyermekvédelem alatt olyan tevékenységeket értünk, amelyek a gyermekek fizikai, lelki és érzelmi jólétét biztosítják. Ide tartozik a nehéz sorsú, bántalmazott vagy hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, oktatásuk és egészségügyi ellátásuk biztosítása. Ajánlj egy olyan gyermekvédelmi szervezetet, amely szerinted megérdemli a támogatást. A Lúdas Matyi Alap részleteit megtalálod a TISZA Párt honlapján a Talpra Magyarok! menüpont alatt (link kommentben).

1. Augusztus 26-31. között kattints ide és ajánlj egy szervezetet.
2. Szeptember 8-án élőben kisorsolunk 5 szervezetet a jelöltek közül.
3. Szeptember 9-14. között szavazhatsz, hogy az 5 szervezet közül melyik kapja a támogatást.
4. Szeptember 15-én élőben jelentjük be, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot.

Segítsünk együtt! Ne hagyd ki, ajánlj egy szervezetet még ma! Ha támogatnád a Lúdas Matyi Alap célját, akkor pénzbeli és természetbeni adományt is felajánlhatsz, amelyeket Egyesületünk juttat majd el a szervezetek részére. Felajánlásod az egyesület számlaszámára (Magnet Bank 16200106-11704210) és erre az email címre várjuk: ludasmatyi@gmail.com”

Orbán-válasz: majd, ha béke lesz…, addig is gyűlölj rendületlenül

Orbán Viktor beleragadt az évtizedes megszokásaiba: Soros, Gyurcsány, Európai Unió, liberálisok, civilek, olimpia, foci, … kihagytam valakit? Na ezek azok a toposzok, amik felett eljárt az idő. Nem mondom, több 2/3-ot hoztak a Fidesznek, ami alatt a krém megszedte magát és akár kormányozhatnának kicsit az őket eltartók üdvére, de nem. Ők még mindig ragaszkodnak a lejárt lemezeikhez.

Kapcsolódó

Szerző