Connect with us

Kerítésen innen

Lázár János szintet lépett, lefelé

Lázár János
Megosztás

Lázár János, Facebook bejegyzése szerint sem az általa vezetett közlekedési minisztériumban, sem a MÁV-nál nem hoztak semmilyen menetrendváltozással kapcsolatos döntést. Majd olyan trágár módon ment neki Vitézy Dávidnak ami eddig nem jellemezte megszólalásait.

„Aberrált belvárosi libsik”

Na, akkor néhány szó a HÉV-ről és Budapest ügyeiről: Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is

– írta Lázár, hozzátéve, hogy több száz milliárdból készülnek fejleszteni a pályát és a járműparkot.

Vitézy Dávid, a Podmaniczky Mozgalom fővárosi frakcióvezetője a HVG cikke szerinti járatritkítások miatt hétfőre összehívta az általa elnökölt Klímavédelmi, Közlekedési és Városfejlesztési szakbizottság rendkívüli ülését, amelyre Karácsony Gergely főpolgármester mellett Lázárt is meghívta. a miniszter  posztjában leszögezte, hogy a jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni.

Durr a fejbe

Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél

– írta Lázár János, aki szerint Budapestnek nincs gazdája, és emiatt „lepusztult, koszos, a közlekedésre alkalmatlan, szétesett, élhetetlen”.

Budapestet az elmúlt években csak a kormány fejlesztette, miközben a világpolgár urbanisták, ilyen-olyan – szakértelemmel nem rendelkező szakértők, város makettek utcáin felnövő, a Facebookot látványtervekkel kitapétázó ifjak semmit sem tettek Budapestért. Sőt!

– fogalmazott Lázár, hozzátéve, hogy aki a főváros fejlesztésében

„nem tud, vagy nem akar partner lenni, hazugságaival legalább ne gátolja ezt a munkát”.

(Forrás)

Ez is Budapest

lázár jános

Szerző