Connect with us

Csillagjegyek

Hiszed, nem hiszed? Napi horoszkóp, 2024. október 15., kedd

Hiszed, nem hiszed? Napi horoszkóp, 2024. október 25., kedd
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Teréz névnapjára. A nap 7.06-kor kel és 17.45-kor nyugszik.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Meghúzódó

Legokosabb volna lakatot tenni a szájára. Ma ne bizonygassa mindenáron igazát. De szereplési vágyát sem árt féken tartania. Akadnak napok, amikor minden szempontból helyesebb észrevétlennek maradni, még akkor is, ha ez merőben idegen Az Oroszlán természetétől. Környezetében ezúttal nem találna lelkes közönségre.

Szűz 08.24. – 09.23. – Kiegyensúlyozott

Az ilyen napokat szereti, amikor egyensúlyban van a Mérleg nyelve. Minden megy a maga útján, nincs különösebb esemény, se jó, se rossz. Különösebb megerőltetés nélkül képes elvégezni azokat a feladatokat, melyek kifogtak kollégáin. Szerelmi élete is harmonikus, boldog. Kívánhat-e ennél többet egy ilyen őszi napon?

Mérleg 09.24 – 10.23. – Zaklatott

Főnöke elvállal az Ön nevében egy munkát, melyet szerinte tegnapra kellett volna elkészítenie. Törheti a fejét a gyors megoldáson, és sajnos előfordulhat, hogy olyankor ér haza, amikor más a színházból szokott. Partnere ahelyett, hogy magyarázatát végighallgatná, letámadja és kétségbe vonja hűségét. Nincs értelme éjszakába nyúló vitába szállni vele, már csak azért sem, mert holnap is helyt kell állnia, s ehhez korán kell kelnie.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Sportos

Most az idő és a hangulata is kedvező – hát miért nem rajtol? Vigyázzon az étkezéssel, mert a mértéktelen evés tönkreteheti az egész esti programot, sőt, még a holnapi találkozót is meghiúsíthatja. Vegyen erőt magán, és álljon ellen kedvenc ételének. Nehéz, de valószínűleg megéri. Telefonját ne hagyja otthon, mert fontos hívást kaphat.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Kos 03.21 – 04.20. – Végletes

Egyik pillanatban táncolni van kedve, az egekben érzi magát és minden oka megvan erre. Kimagasló teljesítményével átütő sikert arat szakmai körökben, vagy vállalkozásában. A másik pillanatban minden ok nélkül elszomorodik, nem látja értelmét a küzdelemnek, az életének. Hullámzó kedélye nyomot hagy a munkájában is, emiatt támadás érheti.

Bika 04.21. – 05.20. – Fásult

Nincsen semmihez sem kedve, nem érdekli semmi. Életét üresnek találja, terveit, elképzeléseit, amelyekért a minap még lelkesedett, értelmetlennek találja. Senki és semmi nem képes jobb kedvre deríteni Önt. Magába roskadtan üldögél, vagy céltalanul bolyong fel, s alá. Menjen uszodába, talán felpezsdül kissé!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Sikeres

Kiderül, hogy a látszat ellenére nagyon is figyelnek Önre, ami rendkívüli módon megnyugtatja. Másrészt annak, akire ilyen mértékben terelődik a figyelem, minden mozdulatára, szavára és megnyilvánulására roppant mód vigyáznia kell, mert a legkisebb hibát is felróják Önnek. Az egészségére továbbra is különös gonddal figyeljen, mert törékenyebb az átlagosnál.

Rák 06.22. – 07.22. – Levert

Unalmasan telik mostanság az élete. Egyhangúak a napjai, semmi sincs, ami feldobná. A nyári tervezgetések valósága még messze van, de legalább egy kis napsugarat varázsol ide, ebbe az esős őszi időbe. Fogjon egy kellemes könyvet és olvasson. Jobbat ma nem is tehetne. Csak annál érdekesebb lesz, ha délután egy váratlan program lehetőségével lepik meg barátai.

<<< Esetleg ez? >>>

Nyilas 11.23 – 12.21. – Kockázatos

Hivatása terén aprónak tűnő tévedése óriásinak tűnő tévedése óriási kalamajkába sodorhatja. Ügyeljen rá, kinek mit mond. Arra pedig különösen, hogy egy jelen nem lévő harmadik személyről mit mesél, mert eltorzítva juthat vissza a fülébe és ez további bonyodalmak forrása lehet. Nem ártana, ha az Önt foglalkoztató ügyben kikérné tapasztaltabb barátja véleményét és azt átgondolva tanácsait megfogadná.

Bak 12.22 – 01.20. – Ügyes

Olajozza meg a kerekeket, hogy jobban működjön a gépezet. Virág, ajándék, édesség mindig megteszi a hatását. Egy kicsit körülményeskedő és szőrszálhasogató a hivatal, lassan tisztázódnak az ügyek. A figyelmességek mellé fűzhet néhány bókot, elismerő szót is. Az eredményesség az, ami hajtja, ezért talán még azt sem veszi észre, ha valaki duzzog, zsörtölődik, morog. Az is elmúlik.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Fontos

Minden felbolydul, a méhkassal ne is próbálkozzon senki, az egy elsőrangú szanatórium ehhez képest. A kavarodásban néhányszor a kiút is látszik egy pillanatra, hogy aztán újból eltűnjön. Ne veszítse el a fejét! Miért is tenné, az Ön szavát lesik, várják, nemcsak a munkahelyén. Ez a nap egészen más miatt fontos: a kedvese miatt. Őt látja, amint kibontja a ruhájából. S ez nem holmi fantazmagória, ez a pőre valóság.

Halak 02.21. – 03.20. – Átváltozó

Úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a mormota az emlősök rendjébe tartozik. Azonfelül rágcsáló. Tehát vajmi kevés köze van a Halakhoz. És csodálatos módon mégis egyre inkább hasonlít rá. Legkedveltebb testhelyzete a vízszintes. Már tudni illik, ha nem rágcsál…. Akkor függőleges. Így állítólag több fér a bendőbe. Egyáltalán, tud még úszni?

Szerző