Connect with us

Banánköztársaság

Gazemberek

Megosztás

Működő jogállamban a Fidesz nevet viselő bűnszervezetet és csatolmányait régen feloszlatták, vezetőit lecsukták volna…

Megosztás

Működő jogállamban a Fidesz nevet viselő bűnszervezetet és csatolmányait régen feloszlatták, vezetőit lecsukták volna…

„Politizálás” címén több mint 20 éve gyűlöletre uszítanak

Bizony: a debreceni Fidelitas sem kerülhette volna el a sorsát – mármint működő jogállamban.

Azért gondoljunk bele: mit is művel ez a bűnszervezet? „Politizálás” címén több mint 20 éve gyűlöletre uszít. És a magyar társadalom jelentős része engedelmesen gyűlölködik: nem érdekli, hogy alkotmány- és népellenes „politikát” szolgál, engedelmesen vagy éppen kéjelegve.

Tulajdonképpen teljesen mindegy nekik, mi a gyűlölködés ürügye – de azért a biztosra, a régen bevált dolgokra utaznak: zsidózás-libsizés, cigányozás, homofób uszítás, hazaárulózás, bérencezés… Sajnos, azt mondhatja az ember, hogy megérdemli az a társadalom a sorsát, amely több mint 20 éve uszítható – mert nem fordul föl a gyomra semmitől. Az uszulók megérdemlik – de a többiek..?

A debreceni Fidelitas Politika- és Soros-mentes egyetemet elnevezéssel tartott flashmobot az egyetem előtt, tiltakozva annak „Erőszak és kirekesztettség a romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat tükrében” címmel megrendezendő konferenciája miatt. Ebből az alkalomból fölsorolták, kiknek a részvétele okán van kifogásuk, kinek ki a házastársa, ki volt SZDSZ-es – és persze CEU-ztak és sorosoztak is egy nagyot.

Kérdezhetnénk, mi közük van egyáltalán egy konferenciához,

miért nem maradnak megszokott kocsmájukban? Hogy gondolják ők meghatározni, mit tehetnek, mit nem tehetnek az egyetem, annak oktatói vagy akár hallgatói?

De ne kérdezzünk semmit, hanem állítsunk: annak van ideje és helye.

A Fidelitas debreceni szervezetének rendezvénye után újra kijelenthetjük: nincs semmi lényegi különbség a Fidesz által mostanában lenácizott Jobbik valóban náci-nyilas jellegű múltja és a Fidelitas/Fidesz múltja és jelene között. Teljesen mindegy, hogy meggyőződésből csinálják, vagy csak egyszerűen a haszonért.

Ha csupán azt nézzük, hogy listázni akart az egyik, a másik – egész terrormédiájával együtt – valóban listákat készít, a fentieknél súlyosabb megállapításra is juthatunk.

Nem feledhetjük, hogy a romagyilkosságokkal kapcsolatos rendezvény ellen tiltakoznak – az egész kiállásuk cigányellenessége tagadhatatlan. Ugyancsak tagadhatatlan a minden fideszes számára naponként kötelező zsidózás is, Soros mocskolásával. Ezt az üzenetet erősíti az SZDSZ-re való pofátlan utalás – mintha egyébként az egykori SZDSZ-tagság örökre diszkreditálná az embert, válogatás nélkül mindenkit… Legalábbis a diszkreditálás, a kiátkozás, az elüldözés a szándéka annak a szervezetnek, amely nagyjából 1994 óta legjobb pillanataiban is mélyen alulmúlta a legrosszabb időszakait élő SZDSZ-t…

Ez a társaság kíméletlen:

szétver mindent, és a romokon triumfálva gyalázkodik: CEU, MTA, egyetemek, közoktatás stb.: mindegy nekik. Ami rajtuk kívül létezik, az ne létezzen..!

Közben pedig „eltűnik” Jávor Benedek följelentése az ügyészségről, nem kérik az Elios-pénzeket az EU-tól, Orbán Viktor körbevezeti Pompeot a várában. S a Debreceni Egyetem Putyin után Matolcsyt is „fölszenteli”…

Elnézem a képet: az egyik lány mintha szégyellné magát. Bár nem tudom, mi keresnivalója van ott a többiekkel, de talán lehet még remény…

Kapcsolódó

„Megáradt a gonoszság”

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük