Connect with us

Kiemelt hírek

Válasszon egy kutat, amelybe szívesen dobná egyetlen érméjét!

valassz-egy-kutat-amelybe-szivesen-dobnal-egy-ermet
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Az alábbiakban látható 6 kút, de Önnek sajna csak 1 érméje van, hogy az egyikbe beledobja. Melyiket választja? A kiválasztott kút az életéről és a személyiségéről olyan dolgokat fed fel, amiken garantáltan meglepődik. Ha ezt a klubban elmeséli……!

1. Hiteles és figyelmes

Az őszinteséget az egyik legfontosabb emberi értéknek tekinti, amit Ön szerint mindenkinek el kellene sajátítania. Éppen ezért mindig megmutatja, hogy valódi, természetes és spontán jellem. A hozzáállása a többi emberhez őszinte, és mindig azt a szabályt tartja szem előtt: bánjunk úgy másokkal, ahogyan mi is szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

Sajnos, túl gyakran tökéletesnek képzeli az embereket, és egyben ez a legfőbb problémája! Fontos, hogy bízzunk az emberekben, de nagyon fontos, hogy tudjuk azt is, hogy kiben bízhatunk meg. A világ tele van olyan emberekkel, akik szeretik és értékelik. Meg kell tanulnia felismerni őket, hozzájuk közeledni és velük kialakítani a hosszútávú kapcsolatot.

2. Gyengéd és óvatos

Ön nyugodt, szerető és békés ember. Azt szeretné, hogy a béke és a harmónia mindig jelen legyen az életében és ezért kerülsz mindennemű konfliktushelyzetet.

Ön a saját élete kertésze, és ezért mindig azt takaríthatja be, amit szeretettel elvet. A jövője attól függ, hogy mit csinál a jelenben!

3. Nagylelkű és megbízható

Ön nemes jellemű ember, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen másoknak anélkül, hogy bármit kérne ezért cserébe! Legyen ilyen a jövőben is, és meglátja, hogy az élete mennyire felhőtlen és boldog lesz nap mint nap.

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük