A 4 legtöbbet csalódó csillagjegy, és az okok - Városi Kurír

Sorting by

×

A 4 legtöbbet csalódó csillagjegy, és az okok

Egy párkapcsolatban megannyi tényező miatt csalódhat szinte bármelyik csillagjegy, de ők négyen különösen sokszor teszik ezt, mert vannak, akik sokkal többet látnak bele a másikba, mint kellene, mások pedig olyan görcsösen keresik a nagy Őt, hogy a nyilvánvaló problémákkal sem hajlandóak foglalkozni – legalábbis, amíg nem muszáj. De kik csalódnak a legtöbbet horoszkópjuk alapján, és miért?

Hirdetés

Rák

A rákok azért kerültek fel a listánkra, mert iszonyúan érzelmesek és mindenáron családra vágynak – ez együtt éppen elég ahhoz, hogy borítékoljanak maguknak jó néhány csalódást. Rák csillagjegyűként te is hajlamos lehetsz arra, hogy túl korán kiadd az érzelmeidet, és ha szerelembe estél, akkor egyszerűen képtelen vagy figyelembe venni a körülményeket. Téged nem érdekel, ha a kiszemelted a világ másik felén lakik, vagy éppen több tíz év különbség van köztetek, foggal-körömmel ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Még akkor is, ha azok nem többek puszta vágyálomnál… Persze, mivel ennyire kitartó vagy érzelmileg, a legtöbbször el is éred a céljaidat, ám mivel egyúttal el is vakítanak az emócióid, sokszor csak évek után jössz rá, hogy mégsem olyan idilli minden, mint ahogyan anno gondoltad.

Vízöntő

Vízöntőként gyakorlatilag minden listán szerepelned kell, ha a párkapcsolati problémákat rangsoroljuk. Ennek az az oka, hogy egyszerre vágysz egy tökéletes, harmonikus kapcsolatra, és a gondtalan szingli életre. Valahogy megpróbálod összeboronálni a két végletet, aminek hogy, hogy nem, a legtöbbször csalódás a vége. Talán nincs senki más, aki ennyire nehezen köteleződne el, mint te, ami persze állandóan mozgásban tartja a szerelmi életedet, de szinte sosem tudsz hátradőlni biztosan, nyugalomban. Ha véletlenül találsz valakit, akivel úgy érzed, komolyabbra fordulhatnának a dolgok, akkor biztosan közbeszól egy nem várt körülmény, mintha szó szerint bevonzanád a szerencsétlen eseteket. Persze, nem teljesen reménytelen a helyzet, de az biztos, hogy a legtöbbet csalódó csillagjegyek között ott a helyed.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.