A Fidesz „patriótái”

„Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő, ­Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Ásotthalom polgármestere, Budaházy Edda, a Hozz világra még egy magyart mozgalom vezetője, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője” – a Hír Tv szerint ők a „patrióták”. 

Íme a Hír Tv „híre”.

Brüsszelben tüntetnek a patrióták

HÍR TV

2019. április 8., hétfő 08:06

Másfél év elteltével újabb patrióta tüntetést szerveznek Brüsszelben a bevándorlás és az európai nemzetek felszámolása ellen – értesült a Magyar Nemzet.

A „Freedom for Hungary, freedom for Europe” (Szabadságot Magyarországnak, szabadságot Európának) címet viselő demonstrációt május 18-án tartják a belga fővárosban, és olyan személyek állnak a kezdeményezés mögött, mint Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő, ­Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Ásotthalom polgármestere, Budaházy Edda, a Hozz világra még egy magyart mozgalom vezetője, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. Kremser Tamás, a demonstráció főszervezője a Magyar Nemzetnek elmondta: 7-8 ország patriótái, illetve politikusai képviseltetik magukat az euró­pai parlamenti választás előtti tüntetésen, köztük lengyelek, hollandok, németek, szlovének.

A Hír Tv persze csak átveszi az anyagot, hiszen értesült a „Magyar Nemzet”…

A külföldi hírek között jelent meg, de olyan hír ez, mint a fideszes terrormédiáé általában: nem csupán ismertet valamit, hanem „nevel” is… Tehát etetés.

Valamennyire tárgyilagos sajtóban ilyen címmel jelent volna meg: „Szélsőjobboldaliak készülnek tüntetni Brüsszelben”.

Azt nem állítom persze, hogy a fideszes terrormédia minden anyagát gondosan átnézte volna az „illetékes” cenzor: „a párt” sajtómunkásai (hisz újságíróknak nem nevezhetők) maguk is tudják, miről és mit kell írniuk. De az állítható, hogy szívélyes, elvtársi a viszony a Fidesz és az említett sajtómunkások között. Ennek jellemzésére legyen elég annyi, hogy egyetlen komolyabb esetre sem emlékszem, amikor a Keresztapa vagy legalább valamelyik papagája elhatárolódott volna bármitől is, ami a terrormédiában megjelent – legyen szó akár Bayer Zsolt-i mocsárról. Ez különösen érdekes, ha emlékeztetünk: az a „párt” viselkedik ennyire „toleránsan”, amelyik egyébként rendkívül hevesen és pofátlanul reagál külföldi véleményekre, akár karikatúrákra is

Szóval nem érzem túlzásnak, ha ezt a sunyi kis „hírt” besorolom a Fidesz sunyi, cinikus üzenetei közé.

Az említett „patrióták” kivétel nélkül szélsőjobboldaliak – hogy öncenzúrásan fogalmazzak.

Rendkívül érdekes, ahogy a Keresztapa médiája egy ideje futtatja őket, mellőzve lényegében minden kritikai hangot.

 

Fidesz-frakcio

   „Betyárok”…

S miközben – „elfeledkezve” a Jobbik szövetségesi, „nemzeti radikális” múltjáról –, náciznak, aközben Toroczkai, Tyirityán stb. „patrióta” lett…

Ez a helyzet mintaszerűen mutatja a Fidesz „politikájának” meghatározó jellemvonását – azt, ami miatt már régóta nem volna szabad szóba állni sem a szervezettel. Nem érdekli őket nem csupán az igazság, hanem a nyilvánvaló ellentmondás sem: bármit megengedhetnek maguknak, amíg elegendő létszámú borzasztó hívük van…

Hosszú-hosszú évek óta gyakorlatilag szakadatlanul zsidóznak; néhány éve egészen goebbelsi szinten, ahogy Európában 1945 óta hatalomból rajtuk kívül senki – ld. Soros-plakátok. Meghamisítják a történelmet, Horthyt idealizálják stb. De közben bizonyos zsidó szervezetekkel bratyiznak, és templomokat, temetőket újítanak föl – az antiszemitizmus vádját pedig „fölháborodást” játszva utasítják vissza, zéró toleranciát emlegetve… És Netanjahuval is jóban vannak..!

A gödör alja még mindig lejjebb van

A Keresztapa vezérletével 2010 óta rendszeresen cigányoznak – persze, csinálták 1998-2002 között is: „a mi kormányunk nem azokat a családokat támogatja, amelyek a gyermekekből, hanem azokat, amelyek a gyermekekért élnek”. (A „családvédelmi akcióterv” ezzel a handabandával persze nem könnyen egyeztethető össze…) És közben ajnároznak néhány készségeskedő cigány szervezetet, személyiséget.

Ami azt illeti, legalább homofób propagandájukról elmondható, hogy egyszínű.

S miközben új és új csúcsra járatják a gyűlölködést, most már naponta többször vagy éppen folyamatosan, reggeltől estig megy a nemzetikereszténykedés.

Úgy látszik, még mindig nem értünk le a gödör aljára. Pedig már régóta világos, hogy a Fidesz a Magyar Köztársaság legfőbb ellensége.

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük