Még ilyet! Gundel Takács Gábor a vérbeli sportriporter koncerten járt….. Ezt látni-hallani kell!

Gundel takács Gábor vérbeli sportriporter, láttuk már kvízműsort vezetni, vetélkedőket moderálni, rendezvényeket levezetni, de ilyet garantáltan nem hallott még tőle! Mi köti össze a Pannon Filharmonikusokat és Gundelt?

A minőség lehet a megfejtés….

A Pannon Filharmonikusok rövidfilm sorozatot készített Gundel Takács Gáborral csapatjátékról, kíváncsiságról és a minőség iránti elkötelezettségről. Ezen a „mérkőzésen” a zene kerül ki győztesen.
A zenekar és Gundel Takács Gábor számára különösen fontos értéket jelent a csapatmunka, mert a jövő lehetőségét a kíváncsiság, és a munka alapját a minőség határozza meg. Mindhárom kisfilmmel – melynek következő részei 2019 tavaszán lesznek láthatók – a zenekar arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy

a szívünkben őrzött kíváncsisággal nyitottá válhatunk a komolyzenére életünk bármely szakaszában.

A nyitottságunkkal a minőséget keressük, és ha a Pannon Filharmonikusok koncertjein járunk, garantáltan olyan csapatmunka eredményében lesz részünk, ami túlmutat önmagán: ezen a „mérkőzésen” a zene kerül ki győztesen.

A forgatás 2018 őszén zajlott. A filmek Graf Orsolya ötletei alapján Váli Miklós rendező és Böröcz Balázs operatőr (Pilvax & Oberin) munkái.

Forrás

Hiánypótló összeröffenés: ezerrel hirdeti magát a Keresztény Vállalkozói Konferencia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük