Emlékeznek még arra a vetélkedőre, ahol nem az jutott el az elérni kívánt főnyereményhez, akinek mázlija volt, vagy a leggusztustalanabb dolgot is hajlandó volt megtenni, hanem akinek volt tudása?

Újra divatba jön az agy?

A TV2 sajtótájékoztatón adta hírül, milyen újdonságokkal próbálkozik az őszi idényben elnyerni a kívánt nézettséget. Kuriózumként jelentették be, hogy elindítják a Legyen Ön is milliomos 2.0-át. A kérdező személye természetesen változik, hiszen nem életszerű, hogy Vágó István, a kvízmester, az említett csatornánál lehetőséghez juthasson. Helyét Gundel Takács Gábor veszi át – adta hírül a blikk.hu.

Október 8-án indul a műsoráradat

A Csak show és más semmi 12 fős celeb-csapatának zsűrije összeállt:

“Életében először ül be egy zsűribe Till Attila, aki bevallotta, retteg a feladattól. Már készíti a zsepiket Balázs Andrea színésznő, aki biztos abban, hogy sokszor pityeredik majd el a meghatottságtól. Zsűritag lesz Badár Tamás humorista, bűvész és ifj. Richter József, a világ talán legfiatalabb cirkuszigazgatója.”

Ki mit tud?

Hétfőn három órás Ninja Warrior jön, kedden “A legbátrabb páros” címmel egy celebeket ketrecben vízbe engedős, magasban póznára mászatós és felgyújtós látványos tengerparti showműsor, amelyet Tilla és Majka vezetnek, és Németh Kristóf, Keleti Andrea, Pintér Tibor, Palácsik Lilla, Singh Viki, Tóth Andi, Schobert Norbi és párjaik szerepelnek benne.

Szerdán-csütörtökön ovisok fognak cukiskodni, a Mit tenne a gyereked?-ben szülők tippelnek a kölykök válaszaira különböző szituációkban. Pénteken a Csak show és más semmi jön vissza.

Az este 10-es sávban sorozatok jönnek: hétfőn a Liam Neeson franchise Elrabolva, kedden a Bogaras Szülők Ónodi Eszterrel, szerdán és csütörtökön (9-től) a Sztárom a párom. Pénteken egy újabb Korhatáros szerelem évad, amit még korhatárosabbnak ígérnek.

A gyerek mindig nyerő – elv

Szombat este előbb Masterchef Junior 9-13 évesekkel és a zsűriben Mautner Zsófival és Pesti Istvánnal, utána topfilmek a Filmverzum ernyő alatt. Vasárnap este a hatodik évadban is Sztárban sztár, változatlan zsűrivel, Tolvai Renivel, Torres Danival, Kállay-Saunders Andrással, Völgyesi Gabival, Freddie-vel, Gesztesi Károllyal, Odettel, Szőcs Renátával, Pintér Tiborral, Hiennel, Sári Évivel és Burai Krisztiánnal. A fő műsoridőt a hét végén az HBO-s Aranyélet első szezonjának epizódjai zárják – foglalja össze a tudnivalókat a kreativ.hu.

Kerítésen belül világszínvonalú az Echo-, a TV2 és a “köztévé, Érték és Minőség Nagydíjat nekik!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét