Szita Károly, Kaposvár hon- és kultúravédő polgármestere, valamint csepeli harcostársa a kerület új, Lidl-ellenes keresztje előtt hirdették meg a Soros ellen önkormányzati szinten is elindított keresztes háborút. (Összekarmolom magam…)„Hon- és kultúravédő” polgármesterek, önkormányzatok

Mintegy beintésre megindult az „önkormányzati” harc Soros György és bérencei ellen. Pécsett „megkérték” a lakosságot, ne adjon helyet a Nyílt Társadalom Alapítvány irodájának. Érthető, hiszen Szita Károly megmondta: a milliárdos spekuláns csak úgy, miközben nagy testével vizeinkben úszkál, ragadozva, „bevándorlásszervező irodákat” akar nyitni.

E vad, háborús helyzetben nem csoda, ha „hon- és kultúravédő” polgármesterek, önkormányzatok olyasmire is kényszerülnek, amit maguktól, normális viszonyok között sosem tennének: beleavatkoznak magánjogi viszonyokba, pedig tudják, hogy semmi közük hozzájuk. Semmi közük, úgy általában – ám ha veszélyben a hon, minden más megvilágításba kerül.

Szükség törvényt bont

Nem szeretik ezt a mai magyar hatalom képviselői, hiszen híresek jogtiszteletükről – de kénytelenek reagálni arra a frontális támadásra, amelyet Soros és bérencei, köztük a brüsszeliták indítottak a sok-sok ezer éve keresztény magyarság ellen! A frontális támadásra maga Soros adott jelt, amikor – ahogy azt a milliárdos spekulánsok és vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozók szokták – arcátlanul hazugságnak nevezte a magyar „kormány” hazugságait! Ezzel akarta érzékeltetni, hogy nem tiszteli Orbániát.

Szóval, Soros és bérencei mindent megtesznek, hogy fölszámolják a magyar Magyarországot, az őslakos magyar embereket kisebbségi létbe szorítsák, szokásait kigúnyolják, törvényeit megsértsék, kultúráját meggyalázzák! Az a szándékuk, hogy pirézzé alázzák a magyarokat saját hazájukban..!

Ám vészhelyzetben – amint azt maga Orbán Viktor is többször elmondta – a magyarok mindig összefognak. Lám, Debrecenben lakossági tiltakozás szerveződik a Soros-iroda ellen, és Miskolcot is megvédi a város hős polgármestere!

Sajnos, számolnunk kell azonban azzal, hogy Soros semmiből sem tanul – képes még arra is, hogy becsmérelje a Történelem Urának Kiválasztottját!

Ha a helyzet elfajul, a Nemzet Vezetője időben megparancsolja a véres kard körbehordozását.

De a nyílt háború talán még megelőzhető. Lehet még tenni valamit, ami visszariasztja a nagy testű ragadozót meg bérenceit.

Minden településen föl kellene deríteni, mely házakban laknak Soros-bérencek; milyen üzleteket, ingatlanokat használnak, birtokolnak. Az érintett ingatlanokat pedig valamilyen jól látható módon meg kellene jelölni! Ha ez nem bizonyulna elég visszatartó erőnek, később megjelölhetők lesznek maguk a Soros-bérencek és a velük kapcsolatba kerülők is.

Természetesen kizárólag az ősi kultúráját, szokásait védelmező magyar emberek tájékoztatása céljából. 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. „Megjelölni a házakat”? Lehet, hogy csillagot festenek /nem ötágú vöröset/ ébresztő emberek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét