Sorting by

×

A horoszkóp azt ígéri ennek a 4 csillagjegynek, hogy bejön a “pénz, paripa, fegyver” mesterhármas

A 2022-es év  szinte mindenki számára kellemes meglepetéseket tartogat, állítja a horoszkóp, de néhány csillagjegy szülöttei nagy sikerekre és szerencsére számíthatnak.

Kos

A Kos jegy szülöttei számára ez  év márciusa és októbere lesz a legkiválóbb időszak arra, hogy munkahelyet változtassanak vagy egy olyan üzleti szerződést kössenek amely sok bevételt fog hozni a számukra. E jegy szülöttei nagyon meg kell válogassák azokat az embereket, akiket köz elengednek magukhoz azért, hogy ne használják ki őket. Ha megbízható, komoly személyekkel kötnek üzletet vagy társulnak velük akkor sikeresek lesznek a 2022-es évben, ezért nagyon fontos az óvatosság, figyelmeztet a horoszkóp.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára a 2021-es év márciusa és májusa lesz a legkedvezőbb arra, hogy új dolgokba kezdjenek és fellendítsék a már meglévő vállalkozásukat. Ezekben az időszakokban lesz a legnagyobb szerencséjük, teljesülni fognak az álmaik az élet minden területén. Lesz olyan személy aki munkahelyet változtat, vagy házasságot köt, vagy új lakásba költözik. A Bika pénzügyi helyzete az átlagosnál is jobb lesz, egész évben dőlni fog a pénz hozzájuk.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2022.01.07 - 19:18
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Kurir.
  Most több cikket olvasok már tőletek szeretem az oldalt. Minden jó amit irtok
  De többször előforduld már hogy 2021 et irtok. De nem az van most
  Hanem 2022
  Ez az új év
  Ébresztő legyen ez.
  Ne tavalyi cikket irjon aki irja. Hanem ideit..
  Kérem szépen.
  Köszönjük ha elolvasta. Valaki. Ma már 20 22 van. 2022 év. Üdv NEKTEK

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.