Sorting by

×

A horoszkóp felfedi a legkiválóbb párkapcsolatok titkát

A szerelem számukra a legszebb dolog a világon erősíti meg a horoszkóp is. Az egymás iránt érzett kötelék szinte felbonthatatlan, ezért akár életük végéig boldogságban élhetnek. Lássuk, mely csillagjegypárok ilyen szerencsések.

1. KOS ÉS HALAK

A Kos és a Halak remekül kiegészítik egymást. A Kos dinamikus, motivált, erős, a Halak meg inkább az érzelmek, az gyengédség megtestesítői. A kémia köztük rendkívül jó, ezért egyáltalán nem meglepő, ha életük végéig harmóniában, szerelemben fognak élni.

2. OROSZLÁN ÉS MÉRLEG

Az Oroszlán kedveli a társaságot, a fényűzést, és szereti magára vonni a figyelmet. A Mérleg hálás, barátságos, és szeret új dolgokat, érzéseket megtapasztalni. Ha szerelembe esnek, ők lesznek a tökéletes pár. Képesek hosszú órákon keresztül beszélgetni, imádják és tisztelik egymás személyiségét, és minden esélyük megvan arra, hogy sokáig együtt éljenek- állítja a horoszkóp.

3. SZŰZ ÉS VÍZÖNTŐ

A Szűz szeret dolgozni, a Vízöntőnek meg nagyon eredeti meglátásai vannak és tájékozott ember. Már megismerkedésük első pillanatában jól kijönnek, sokat beszélgetnek, és mindent együtt csinálnak. Teljesen önmagukat adják, így szinte teljesen biztos, hogy idős korukban is egymás mellett lesznek, és akkor is jól fogják érezni magukat egymás társaságában.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.