Focizni volt kicsit. Neki is jár az edzés, különben nem tudná egészséggel elviselni a sok stresszt, ami a haza szolgálatával jár. Már majdnem odaértek a Parlamenthez, amikor az egyik V. kerületi bérház előtt nagy csődület állította meg a fekete mikrobuszt, és a kísérő autókat. Nem tudtak tovább menni.
[mnky_ads id=”10551″]

Kiszálltak a biztonságiak, meg a TEK-esek

Mindenki felfelé nézett.Tudta, jó formában van. Mostanában csak győz, tele van erővel. Ő is kiszállt. Persze mindenki le volt dermedve. A jól kiképzett, edzett biztonságiak is. De őt nem lehetett megállítani.

Mindenki megdöbbent, amikor látták, hogy ott terem a falnál. Még jó, hogy rajta maradt a stpolis cipő, amiben focizni szokott. A szögek csak úgy tapadtak a falon. Hiába röhögnek mindig mostanában kicsit megnőtt hasán. Ez csak a korral jár.

De ő megmaradt a legyőzhetetlen erőnek. Izmos kezeivel egyre feljebb húzta magát, pár másodperc alatt felmászott a falon a negyedikig. A tömeg a ház előtt sikoltozva ünnepelte.
[mnky_ads id=”10552″]
Mikor felért, egy gyors mozdulattal elkapta a párkányon lógó kis Európa kezét, és berántotta a biztonságot nyújtó lakásba. A hír még nem jelent meg a köztelevízióban. Sokáig tart a vágás, az Origó leszedte a hírt amikor kiderült, hogy egy migráns tette.
[mnky_ads id=”10553″]
Kapcsolódó

Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét