A hős -félálom

Focizni volt kicsit. Neki is jár az edzés, különben nem tudná egészséggel elviselni a sok stresszt, ami a haza szolgálatával jár. Már majdnem odaértek a Parlamenthez, amikor az egyik V. kerületi bérház előtt nagy csődület állította meg a fekete mikrobuszt, és a kísérő autókat. Nem tudtak tovább menni.

Kiszálltak a biztonságiak, meg a TEK-esek

Mindenki felfelé nézett.Tudta, jó formában van. Mostanában csak győz, tele van erővel. Ő is kiszállt. Persze mindenki le volt dermedve. A jól kiképzett, edzett biztonságiak is. De őt nem lehetett megállítani.

Mindenki megdöbbent, amikor látták, hogy ott terem a falnál. Még jó, hogy rajta maradt a stpolis cipő, amiben focizni szokott. A szögek csak úgy tapadtak a falon. Hiába röhögnek mindig mostanában kicsit megnőtt hasán. Ez csak a korral jár.

De ő megmaradt a legyőzhetetlen erőnek. Izmos kezeivel egyre feljebb húzta magát, pár másodperc alatt felmászott a falon a negyedikig. A tömeg a ház előtt sikoltozva ünnepelte.

Mikor felért, egy gyors mozdulattal elkapta a párkányon lógó kis Európa kezét, és berántotta a biztonságot nyújtó lakásba. A hír még nem jelent meg a köztelevízióban. Sokáig tart a vágás, az Origó leszedte a hírt amikor kiderült, hogy egy migráns tette.

Kapcsolódó

Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük