2019.04.26. Névnap: Ervin

Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns 0 508

Erkélyről lógó gyereket mentett a hétvége hőse

Borzalmas tragédiát előzött meg egy arra járó férfi Párizsban. Az utcáról látta, hogy egy kisgyerek lóg egy bérház negyedik emeletéről. A járókelő lélekjelenlétének köszönhetően megmentette őt.

A hétvége hőse

A gyerek egyedül volt a lakásban, az édesapja vásárolni ment, de azt állította, hogy gondosan bezárta az erkélyajtót. Ennek ellenére a kicsinek mégis sikerült kijutnia és átmászott a korláton, de csodával határos módon sikerült megkapaszkodnia. Ekkor jött a férfi:


Szerencse-faktor

Az utcán állók kiabálására a szomszéd is próbált segítséget nyújtani, de nem érte el a bajba jutott gyereket. Az utcán állók közül a férfi hihetetlen ügyességgel mászott fel négy emeletet és egyszerűen beemelte a négyéves kisfiút a biztonságos erkélyre.

Párizs polgármestere, Anne Hidalgo  Twitter-posztban köszönte meg a férfinak amit tett és megemlítette, hogy a hétvége hősét Mamoudou Gassamanak hívják és pár hónapja érkezett Maliból, hogy Párizsban kezdjen új életet.


Francia állampolgárságot kap a “pókember”

A Maliból érkezett menekültet,  Mamoudou Gassamát ma fogadta Emmanuel Macron francia elnök, aki francia állampolgárságot adományozott a 22 éves férfinek. Úgy tűnik, a tűzoltóságtól munkát is kap.

(Forrás: MirrorIndependent, Euronews)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 1 =

Legfrissebb cikkeink

kosa

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá …

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

beteg-gyerek

Hihetetlen, hogy semmi nem üti át a magyar ingerküszöböt! Azzal hülyítjük magunkat, hogy jobb, ha kussolunk, legalább békén hagynak, közben …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/gyereket-mentett-egy-migrans/