Borzalmas tragédiát előzött meg egy arra járó férfi Párizsban. Az utcáról látta, hogy egy kisgyerek lóg egy bérház negyedik emeletéről. A járókelő lélekjelenlétének köszönhetően megmentette őt.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

A hétvége hőse

A gyerek egyedül volt a lakásban, az édesapja vásárolni ment, de azt állította, hogy gondosan bezárta az erkélyajtót. Ennek ellenére a kicsinek mégis sikerült kijutnia és átmászott a korláton, de csodával határos módon sikerült megkapaszkodnia. Ekkor jött a férfi:

[mnky_ads id=”10552″]

Szerencse-faktor

Az utcán állók kiabálására a szomszéd is próbált segítséget nyújtani, de nem érte el a bajba jutott gyereket. Az utcán állók közül a férfi hihetetlen ügyességgel mászott fel négy emeletet és egyszerűen beemelte a négyéves kisfiút a biztonságos erkélyre.

Párizs polgármestere, Anne Hidalgo  Twitter-posztban köszönte meg a férfinak amit tett és megemlítette, hogy a hétvége hősét Mamoudou Gassamanak hívják és pár hónapja érkezett Maliból, hogy Párizsban kezdjen új életet.

Frissítve! Erkélyről lógó gyereket mentett egy migráns 1Francia állampolgárságot kap a “pókember”

A Maliból érkezett menekültet,  Mamoudou Gassamát ma fogadta Emmanuel Macron francia elnök, aki francia állampolgárságot adományozott a 22 éves férfinek. Úgy tűnik, a tűzoltóságtól munkát is kap.

(Forrás: MirrorIndependent, Euronews)

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét