Gördülő besz@r@tás Orbániában: a tankerület befenyíti az iskolaigazgatót, aki megfélemlíti a tanárokat és a srácaink a végén……

Végre itt van az ideje, hogy felébredjünk, mi mindannyian, hiszen valamennyiünknek van érintett gyereke, unokája, testvére stb., aki elszenvedője a 2023 Magyarországán regnáló kormány eszetlen kapkodásának és az ideáikat szervilisen végrehajtó, nevüket alig-alig vállaló közszolgáknak.

Read more

“…hogy a sztrájk a nehezített terepasztalon is látható legyen…” – Közzétette a január 23-án kezdődő sztrájkhét részleteit és “kiskátéját” a PDSZ

Az elmúlt év kormányzati lépései azt mutatják, hogy a kormány csak a munkabeszüntetésekre figyel, csak ez éri el az ingerküszöbét. Emlékezzünk csak arra, hogy milyen vehemenciával próbálták ellehetetleníteni – egyébként sikertelenül – még a kétórás figyelmeztető sztrájkot is! – írta a PDSZ a január 23-án kezdődő munkahétre vonatkozó sztrájk-menetrendje bevezetőjében.

Read more

Éljen és virágozzék karácsonykor is a Kedves Vezető és az ő álma!

Tudják, abban a városban élek, ahol Putyinnak díszdoktori címet, Orbán-hű kézilabdaedzőnek professzori rangot, a kétszázezer városlakónak meg néhány romantikus akkumulátorgyárat adnak, hátha nő egy újabb kezünk, amivel maradék – még nem elrabolt – lóvénkat is, önként és dalolva oda tudjuk nyújtani a Kedves Vezető aljas rendszerének.

Read more

Lakatos Márk: senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket

Fogadjuk végre el, hogy ami az egyik embernek örömet okoz és el sem tudja nélküle képzelni az életét, attól a másik embert kirázhatja a hideg. Sőt, azon is lendüljünk tovább, hogy egy nemzet állampolgárait aszerint osztályozza megválasztott közszolgái unszolására, hogy szül-e gyereket, vagy nem. Totális magánügy, amiről maximum véleményt mondhat az, akitől az érintett megkérdezi.

Read more

“A helyzet fokozódik” – Közel 200 vendég lakott jól a debreceni morzsapartin 

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület október utolsó előtti szombatján ismét vendégségbe hívta mindazokat a debreceni felebarátainkat, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán. Már jóval egy órával a kezdés előtt legalább nyolcvanan álltak a sorban, és folyamatosan jöttek az ételre várók. A hó vége bizony sok kisnyugdíjas, több gyermekes család számára okoz megoldhatatlan nehézséget.

Read more

Pin It on Pinterest