Sorting by

×

A Kos becsődöl, az Oroszlán kiborul, a Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet és ez még nem minden…! – Hétvégi horoszkóp-előzetes….

Péntek lévén nem árt kicsit előrébb látni az orrunknál és fejben eltervezni, hogy kivel-mivel töltjük a hétvégét. Te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat? Olvasd el, horoszkópod szerint mit jósolnak a csillagok az elkövetkezőre!

Kos

Ezen a hétvégén azt fogod érezni, hogy bármibe is fogsz bele, az vagy nem úgy sikerül, ahogy eltervezted vagy befejezetlen marad. A fő ok az lehet, hogy folyamatosan csaponganak a gondolataid és egyik dolog után kapsz a másikhoz. Próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni és abba merülj bele rendesen.

…de addig is a pénteki “ez van…”

A mai nap egy meglehetősen nehéz dilemmával kelhet szembenéznie, mely abból fakad, hogy még egyrészről igyekszik a maga érdekeit határozottan képviselni, addig ezzel másoknak akaratlanul is a tyúkszemére léphet. Ha emiatt el is bizonytalanodik néha tettei helyességében, meg kell találnia az egyensúlyt, hogy hogyan elégítheti ki úgy a saját szükségleteit, hogy közben a lehető legtöbb figyelemmel viseltessen mások iránt.

Bika

A következő hétvégén fokozattan figyelj oda az egészségi állapotodra és a testi épségedre. Történhet valami, ami talán ágynak fog dönteni, ezért jobb, ha nem szegülsz ellen és végre kipihend magad, hiszen a szervezeted is ezt akarja jelezni.

…de addig is a pénteki “ez van…”

Ha sikerül az érzéseit kontroll alatt tartania, akkor meglehet, hogy sokkal könnyebben sikerül érvényesülnie élete más területein is. Az emberekhez könnyebb megtalálnia az utat annak, aki objektív, pártatlan tud maradni, s a kapcsolatépítés is lazábban és gördülékenyebben megy, ha az ember nem visz bele bizonyos kapcsolataiba mély és bonyolult érzelmeket. Végül is ez nem deviancia, hisz az érzelmek kizárása bizonyos döntésekből, nem egyenlő az érzéketlenséggel, csupán a dolgok realizálása.

Ikrek

Végre vége egy pörgős hétnek és most igazán kipihenheted magad. Egy kis kezdeti lustálkodás után beleveted magad a programokba és kihasználhatod a hosszabb hétvége adta lehetőségeket. Mivel mindig van valami szuper ötlet a tarsolyodban, ezért tudod, hogy nem fogsz unatkozni.

…de addig is a pénteki “ez van…”

Ma nagy kozmikus támogatottságra számíthat, ha dolgainak elvégzéséről van szó, így a mai nap tökéletes arra, hogy egy fontos projekttel, munkája nehezével, vagy akár egy nagy adag házimunkával töltse idejét. Bármelyikbe is fog, gyorsan halad és sikere lesz! Most még inkább fokozhatja az eredményességet, ha egy listát készít arról, amivel végezni szeretne ma és folyamatosan kihúzogatja, ami már megvan.

Rák

Ez a hétvége valóban a pihenésről kell, hogy szóljon. Ez elsősorban a lelki megnyugvásra és felfrissülésre lesz érvényes. Érdemes lenne elvonulnod egy kicsit a világ elől, elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem zavarhat. Kapcsolódni a természethez és egy kicsit megfeledkezni a mindennapi gondokról.

…de addig is a pénteki “ez van…”

A mai nap egyszerűsége és könnyedsége, egész új energiákat kelthet életre önben, melyek hatására valósággal szárnyalni fog, kedves Rák! Ma bármit is tegyen, azzal remekül boldogul majd, csupán csak arra kell koncentrálnia, hogy ne ossza meg figyelmét, azaz, hogy ne keverje a feladatokat, ne akarjon mindennel egyszerre végezni.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.