Városi kurír
A napi fontos.

Újabb magyar sikertörténet a Nemzet Szivárványa

0 62

Magyarország Kormánya ezúton értesíti kedves népét, hogy a Történelem Urával ma délután közösen rendezett “A Nemzet Szivárványa ” című nagyszabású közérzetjavító előadást a jogos és elvárható siker miatt többször, előre nem bejelentett időpontokban megismétli.

Éjszakai szivárvány

A Magyar Művészeti Akadémia a közeljövőben szivárványügyi bizottságot alakít, amely javaslatokat nyújt be a látványosság továbbfejlesztésére, úgymint piros-fehér-zöld, illetve árpádsávos szivárványok alkalmazására, valamint “Békemenet a Csillagösvényen” címmel éjszakai szivárvány kidolgozására.

A Kormány egyben tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018 augusztusában nagyszabású csillaghullást rendez. A csillaghullás minden honfitársunk számára ingyenesen megtekinthető lesz, de a Médiahatóság döntése értelmében a késői időpontra való tekintettel 12 éven aluliak számára csak törvényes házasságban élő szüleik kíséretével.

(Forrás: Konok Péter közösségi oldala)


Kapcsolódó

A hétköznapi rettegéstől a hétköznapi fasizmusig?- A félelem tovább tart, mint az oka

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ