Akiknek minden sikerül - A második félév győztes csillagjegyei - Városi Kurír

Sorting by

×

Akiknek minden sikerül – A második félév győztes csillagjegyei

Az alábbi 4 csillagjegy a második félévben egy plusz esélyt, és sok bátorságot kap, így számukra szinte nem létezik lehetetlen.

Hirdetés

Bak: számtalan lehetőség

Most megszabadulhatsz a terheidtől, és minden támogatást meg fogsz kapni annak érdekében, hogy önmagad lehess. Ne vesztegesd az időd a kis dolgokra, törekedj inkább arra, hogy megvalósítsd a legnagyobb álmaidat, mert a csillagok állása neked kedvez. Számos jó ötleted, és elegendő energiád lesz ahhoz, hogy álmaidat valóra váltsd. Ha egyedülálló vagy, akkor mostanában minden bizonnyal meg fogod találni az igazit, korlátlan lehetőséged adódik, életed kiteljesedik mind a magánélet, mind pedig a karrier területén.

Kos: álmaid valóra válnak

A második félévben sikerül egy kis rendet teremtened az életedben, és végre felállítod a fontossági sorrendet. Sokkal kitartóbb és kiegyensúlyozottabb leszel  mostanság mint eddig bármikor. Ha valamibe belefogsz, nem adod fel egykönnyen. Mostantól sokkal jobban felfigyelnek rád az ismerőseid, hiszen valósággal virulni fogsz. Elegendő pénzed lesz, így könnyebben megvalósíthatod a régi álmaidat. Hogyha házassági ajánlatot kapsz, egy percig se bizonytalanodj el, hiszen, csllagjegyednek ez a  legjobb év a komoly tervek megvalósítására.

Skorpió: tevékeny időszak

Bármibe is fogsz, azt szenvedéllyel végzed, lelkesedésednek pedig meg is lesz az eredménye, mert ez egy ilyen csillagjegy. Ambiciózus és kitartó vagy, nagyon könnyen hozol jó döntéseket. Már a félév elején sikert sikerre halmozol. Egy rég tervezett wellness utazás, kikapcsolódás és relaxálás is valóra fog válni, de az is megtörténhet, hogy sikerül eljutnod egy egzotikus országba. Tele leszel önbizalommal és büszkeséggel, környezeted pedig érzékelni fogja a belőled áradó pozitív energiát. Munkahelyeden és a magánéletben is pozitív változásokra számíthatsz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.