Állva ünnepelte Cannes az Elvis című film két főszereplőjét - Városi Kurír

Sorting by

×

Állva ünnepelte Cannes az Elvis című film két főszereplőjét

Állva ünnepelte a közönség az Elvis című Baz Luhrmann-film két főszereplőjét, Austin Butlert és Tom Hankset a 75. cannes-i fesztiválon.

Hirdetés

A rocksztár életének számos eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották

A szerda este versenyen kívül bemutatott 2 óra 39 perces film a legendás zenésznek a menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatán keresztül fejti fel a “király” életének két évtizedét. A rock and roll legendát a modellként is ismert 30 éves Austin Butler alakítja, az ő hangja hallható azokban a jelenekben, ahol a főszereplő énekel.

Tom Hanks elmélyített hanggal, Elvisnek a cirkuszi világból érkezett befolyásos, cinikus és manipulatív menedzsereként tűnik fel a zenés produkcióban. A filmben olyan eddig ismeretlen epizódok is láthatók Elvis életéből, mint például amikor egy tévéműsorban menedzsere ötlete alapján egy kutyával énekelt.

varosikurir elvis2

Baz Luhrmann visszatérő vendég Cannes-ban, filmjei már kétszer nyitották meg a fesztivált: 2001-ben a Moulin Rouge, 2013-ban pedig A nagy Gatsby.

A film forgatókönyvét Luhrmann és Craig Pearce írta. A filmet június 24-én mutatják be az Egyesült Államokban, a világ többi országában pedig már június 22-től vetítik.

A kiemelt képen: Olivia DeJonge, Steve Binder, Tom Hanks, Austin Butler és Baz Luhrmann
Forrás: MTI

Öt Arany Pálma-díjas rendező filmje is versenyben lesz Cannes-ban

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.