Pár napja jelent meg a kormánybarát Magyar Időkben Apáti Bence cikke Fábry a Napkeltében címmel. Írása elején arról értekezik, hogy mekkora örömöt okozott neki Gyárfás Tamás letartóztatása. S micsoda véletlen, épp akkor a Facebookon elé került egy Fábry Sándorral készült, 2007-es Nap tv-s interjú. Ez a cikk nem azért íródott, hogy a mostani büntetőügyhöz tegyünk hozzá valamit, egyszerűen fontosnak éreztük az  Apáti cikkben bujkáló  csúsztatások kiigazítását. 
[mnky_ads id=”10551″]

Fábry szenvedései

Apáti hosszasan fejtegeti, hogy a baloldali csatornán az ott dolgozó újságírók szerinte kérdezés helyett agresszív stílusban vallatták, megalázták, karakter gyilkolták Fábry-t, pusztán azért mert jobboldali nézeteket vall.

Érdekes, Orbán Viktor rendszeresen járt oda és bizony ő is kemény kérdéseket kapott. Akkoriban ez nem zavarta a Fidesz elnökét.
[mnky_ads id=”10552″]

De térjünk vissza Apáti írásához. Az ominózus interjút készítő három riporter közül Nagy Józsefet veszi górcső alá. Meggyőződése, hogy a 24.hu újságírójának nincs joga a Fidesz holdudvarát propagandistáknak titulálni mivel maga a Napkelte műsor ütötte meg ezt a szintet. Hiszen Fábry-val szemben olyan állításokat fogalmazott meg a riporter, amelyek szerinte nem valósak. Például, hogy azért lett jobboldali, mert anno összeveszett Farkasházy Tivadarral.

Számon kéri azt is, hogy a Nap TV a szocik szócsöve volt és kiszolgálta Horn Gyulát, Medgyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet valamint Bajnai Gordont.

Hír az ő háttere

Az Orbán kormány fiatal tollnoka nem véletlenül szedte elő pont ezt a felvételt. Fábry Sándor ebben az interjúban rágalmazta meg a csatornát miszerint az propagandát tol. Ennek előzménye, hogy a Fidesz 2006 októberétől úgy döntött, bojkottálja a Nap TV műsorait elfogultság miatt.

Ám az indok egész más volt. Ugyanis a fideszes politikusok meglehetősen előnyös ajánlatot kaptak a csatornától. A választási kampány idején saját maguk választhatták ki az őket kérdező újságírókat, műsorvezetőket.

A valódi magyarázat az, hogy a Fidesz úgy vélte, Gyárfás meg akarta buktatni az akkor még MOB elnök Schmitt Pált. Ez pedig az ő szemükben megbocsájthatatlan bűn, még akkor is, ha az akció sikertelen volt.

A NAP TV ugyan baloldali volt, de fontos megemlíteni, hogy nem állami pénzből tartotta fenn magát. A műsorvezetők és a riporterek kérdéseikkel a mindenkori kormányt és az ellenzéket is kritizálták.

Ez volt jellemző az összes baloldali médiára és sajtóorgánumra. S ez a mai napig így van.

Apáti márcsak a hatalom nevében sem felejt, mert… ki is ő?

Apáti hangsúlyozza, hogy ők – mármint a hatalom – nem felejtenek. Majd felsorolja a szakma nagyjait, akiknek nyomába se ér.

“Mi sosem felejtjük el Nagy Józsefet, Bakács Tibort, Lakat T. Károlyt, Verebes Istvánt vagy éppen Forró Tamást, Bánó Andrást, Pallagi Ferencet, Aczél Endrét, Mélykúti Ilonát, Havas Henriket, Juszt Lászlót. Az adófizetők pénzén élősködő komplett baloldali-balliberális agitációs propagandaosztályt.”

Ajánlom az ifjú tollforgatónak kérdezze meg Stefka Istvánt, mi is az agitációs propaganda. Neki van ebben tapasztalata.

S ha már itt tartunk, a közszolgálati tévéből az adófizetők pénzéből komplett propaganda hazugsággyárat építettet fel a Fidesz. Ahová 4 évente csak egyszer teheti be a lábát ellenzéki politikus 5 kemény percre. A kormány vezető képviselői természetesen csak és kizárólag baráti kérdéseket kapnak.

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő ECHO tv-ben hasonló a helyzet azzal a különbséggel, hogy ide már meghívják a baloldali politikusokat illetve elemzőket is. Ám a műsorok véletlenül sem a tájékoztatást, a felvilágosítást rászesitik előnyben. A cél a megtévesztés, a társadalom félelemben tartása. A folyamatos ellenségkép gyártás.

Ezt a baloldali média soha nem csinálta.

S még ott vannak azok a kormánypárti újságok, amelyek rágalmaznak olyan aktivistákat, akiknek annyi a bűnük, hogy kritizálják az Orbán kormány politikáját.

Apáti Bencének egy jó tanács:, az ilyen önkényuralmi rendszerek, amit ő kiszolgál, előbb utóbb megbuknak. Utána mihez fog kezdeni?
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]

1 hozzászólás

  1. Apáti Bence egy valamikor jobb sorsra érdemes balett művész, aki, mi tagadás, a szakmán belül “megöregedett’. Már nem eped minden nő utána. Fennmaradó üresjáratait pártmunkával próbálja kitölteni. A jelen vezetést feltétel nélkül kiszolgálja. Ami ennél is rosszabb, karaktergyilkos műsorokat készít egy hasonszőrű, vicsorító vászoncseléddel karöltve. Szóval, ezzel a nővel egyetemben a kipécézett, lejáratott áldozatokat kíméletlenül és hazug módon járatja le kortól és nemtől függetlenül. Olyan embereket aláz meg, akik mind különbek nála, nekiront kutatóknak, művészeknek, fiatal nőknek egyaránt. Beszélni, műsort vezetni nem tud, az alázat és az irgalom fogalmát nem ismeri. Az egész elcseszett élete miatt igyekszik mindenkin bosszút állni. Tipikus álkeresztény, egy középszerű hittanórát nem tudna megtartani. Jó alattvaló, megszedi magát. Kérdés, ha ismét apa lesz, s ő a csecsemőtől nem tud aludni, akkor az ifjú balerinát is elhagyja?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét