Ez nem 1961, és Orbán nem Kádár

A negyedik Orbán-kormány alakulósdi-játszadozása alatt, egyre több és több közösségi oldal és csoport jelentette be a megszűnését, lassan már csak a legkisebbek maradnak a pályán, ezzel is bizonyítva, hogy kicsinek lenni nem minőségi kérdés.

Értem én, vagy még sem?

A választásnak nevezett közjogi tragikomédia után a RomNet-től a Budepest Bacon-ig terjed azok listája, akik – holott nem soros ügynökök, hiszen olyanok nincsenek is – bejelentették megszűnésüket, illetve, hogy közel járnak ahhoz, és akkor a közösségi oldalakról még nem is beszéltem.

Mára a napnál is világosabb, hogy az ország sokat, túl sokat is vár a tüntetésektől, közben pedig sorra dobják be a törölközőt a szabadság eddigi harcosai. Tévedés ne essék, ez nem egyszerű depresszió, és nem is fáradtság, nem találják a félelem orvosságát. A rettegés most már csontig hatol és akik eddig bizakodtak, most megriadtak, úr isten mi lesz itt a következő négy évben, mi vár ránk?

Válaszért forduljunk  a mindentudó  Chuchillhez: Vér, verejték, könnyek.

Az egyik a megszűnés határán álló kicsi, de fontos sajtóügynökség a RomNet vezetője kérdésünkre elmondta, hogy őket bírósági ítéletek, és az ezekből adódó anyagi ellehetetlenedés nyomják a megszűnés felé.

Tévedés ne essék, jól látszik, hogy most is csalódnak azok a „köz-naivak” aki akárcsak 2014-ben, a harmadik Orbán-kormány megalakulásakor, most is abban hisznek, hogy a Fidesz-Rt. ennyi rablás és túlhatalom után végre kezet nyújt a kirabolt társadalomnak és elkezdi a konszolidációt. Ugyan már! – kérik ki maguknak felháborodva a hatalom urai – ez itt 2018, nem 1963 és Orbán nem Kádár.

Kapcsolódó

Üzenet Orbán Viktornak: az ország nem lesz ellenzékben!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük