Tiszta őrület! Április 1-én visszatérnek a magyar televíziózás egykori sztárjai: Bay Éva, Mohai Gábor, Bozai József - Városi Kurír

Sorting by

×

Tiszta őrület! Április 1-én visszatérnek a magyar televíziózás egykori sztárjai: Bay Éva, Mohai Gábor, Bozai József

A ’80-as, ’90-es évek legnagyobb televíziós sztárjai idézik fel a televíziózás aranykorának hangulatát április 1-jén a Paramount Network képernyőjén! A filmcsatorna retro-napján utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, Bozai József pedig összetéveszthetetlen hangján klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.

Hirdetés

Egy szívmelengető bolondozás

Érdemes lesz csütörtökön követni a Paramount Network műsorát, hiszen az április elseje alkalmából rendezett “Retro napon” a filmcsatorna időutazásra invitálja nézőit. Egy teljes napon át a csatorna visszahozza a televíziózás aranykorát és a ’80-90-es évek korhű stílusában prezentálja az olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint a Transformers, a Trópusi Vihar, vagy éppen a Yellowstone -írja a bien.hu

A magyar televíziózás hőskorának második szakaszát képviselik a fenti nevek

Ők voltak a 80’as, 90’es évek különösen nagy sztárjai, hiszen velük kikerülhetetlenül találkozott a néző, méghozzá naponta. Aztán az idők szele szinte egyik napról a másikra sodorta le őket a képernyőről. Közülük talán Bay Éva az egyetlen, aki 2011 es távozása után -addig vezette az MTV ötös és hatos lottósorsolást- néha még mostanság is képernyőre kerül, például a Vacsoracsata, a Konyhafőnök VIP, az Ázsia-expressz, a Farm, stb, műsorokban.

Bay, Mohai, Bozai

Bay Éva

Az elmúlt évtizedekben konferált országos divatbemutatókat, gálaműsorokat, lottóshowkat, önálló esteket, versenyeket, városi napokat, létesítmény-avatókat és kiállítás megnyitókat. Előadóművészként járt a Felvidéken, Erdélyben és Ukrajna magyarlakta városaiban is. 2003–2004 között a Rádió 17 munkatársa volt, négy órás élő adást szerkesztett és vezetett. A Budakalász Tévében főzőműsora volt és rovattal is rendelkezett az Extra Férfi Magazinban. Jelenleg az EuTIKET nevű Kft. tagja, illemet, etikettet és protokollt tanít, valamint Gór Nagy Mária Színi-Tanodájában oktató. Rendezvényeken is vezet műsort külön felkérésre.

FRISS HÍREINK!>>>>>

Na és az urak?

Mohai Gábor és Bozai József viszont egészen mostanáig teljesen eltűnt a közönség szeme elől.

Mohai Gábor

1979-től a Magyar Televízió munkatársa volt, hosszú évekig az M1 Híradó hírolvasója, műsorvezetője. Huszonhét éven át párhuzamosan szerepelt a Magyar Rádió és a Magyar Televízió műsoraiban. A Duna Televízió megalakulásakor kb. másfél éven át egy naponta kétszer jelentkező kulturális műsort vezetett. Miután a televíziózás nem tartott tovább igényt rá, az MR3-Bartók Rádió Muzsikáló Reggel című négyórás adásának műsorvezetője és a Magyar Rádió Márványterméből és zenei stúdióiból heti rendszerességgel közvetített élő hangversenyek moderátora, továbbá a Kossuth Rádió hírolvasó-bemondója. 2012-től a Déli Harangszó c. helytörténeti ismertetőműsor egyik munkatársa lett.

Bozaí József

Róla tudunk a legkevesebbet, mióta nincs képernyőn. A Magyar Rádióban P. Debrenti Piroskával, Bán Györggyel, Erős Annával, Csók Pállal, Erdei Klárival, Bőzsöny Ferenccel, Dömök Gáborral, Egressy Istvánnal dolgozott együtt, tőlük tanult kezdőként. A rádió mellett a televízióban is feltűnt, illetve mozifilmek stáblistájának ismertetése is fűződik hozzá. Szinkronizált is: a televízióban külföldi politikusok nyilatkozatainak alámondását lehetett tőle hallani; Jasszer Arafat és Mihail Gorbacsov szinkronizálásáért nívódíjat is kapott.

Ne hagyja ki a csütörtököt a csatornán!

Bay, Mohai, Bozai

 

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.