Anyám borogass! – Az 5 leglustább csillagjegy

A szorgalom egy nagyon jó adottság, a társadalom és az oktatás is támogatja. Az asztrológusok szerint a csillagjegyek is befolyásolják az emberek viselkedését, ezért egyes csillagjegyek alatt született emberek reggeltől – estig dolgoznak, mások pedig csak tétlenül töltik a napjaikat.

A leglustább csillagjegyek

1. Kos

A Kos csillagjegyében született személyek a leglustább csillagjegy csoportjába tartoznak, mert ahhoz, hogy elvégezzék a napi feladataikat őket mindig motiválni kell vagy könyörögni kell nekik. Mert, ha nem akkor képesek az egész napot kisebb dolgokkal vagy a számítógép mellett eltölteni. A Kos jegyében született személyek azt szeretnék, hogy a napjaikat hasznos dolgokkal töltsék el, de elég nehezen tudják mindezt megvalósítani mert ehhez fel kell kelniük a kényelmes ágyukból.

2. Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született személyek nem szeretik a házimunkát, sőt egyetlen tervüket sem képesek véghez vinni egyedül. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy sok köztük a főnök mert így az alkalmazott kell elvégezze a munkát és teljesítse a feladatokat. Az Oroszlán jegy szülöttei közül sokan pedig csak álmodnak arról, hogy főnökök legyenek. Többen közülük csak elvárják maguktól, hogy szorgalmasak legyenek, közben pedig szeretnek pihenni és relaxálni egy csésze kávé mellett. Elég sűrűn végzik ezt a tevékenységet.

Van remény!

3. Vízöntő

Ha egy Vízöntő teheti akkor egész nap meg sem mozdítja a kisújját sem. Amikor nagy tervei vannak akkor mindig kemény erőfeszítésbe kerül neki, hogy lemondjon a tevékenységéről és relaxáljon. Nem szeretik, ha olyan tevékenységet kell végezzenek amely nem fontos a számukra. Szerintük annyi érdekes dolog van ami sokkal fontosabb mint a munka.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse