Hitted volna pár éve, hogy ilyesmi még megtörténhet, na ugye, hogy nem? A Trónok harca miatt aktivizálta magát az Oroszország Kommunistái nevű párt, és ez nem hírlapi kacsa.

Kikérik maguknak!

Bocsánatkérést követelt a Trónok harca sikertelennek ítélt befejezése miatt, és az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt altaji szervezetének vezetője.

“Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek” – írta Facebook-bejegyzésében Szergej Matasov. A párt az Altaj Köztársaságban működő regionális bizottsági első titkára a The Moscow Times című angol nyelvű hetilap online kiadásának beszámolója szerint.
Matasov rámutatott, hogy a párt szerint a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem hallgattak a sorozat híveire. Önfejűségük következménye lett, hogy mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és nem vonták le a logikus végkövetkeztetéseket sem.
Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői “követők millióit ábrándították ki.  Feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket”.
A pártvezető azonnali bocsánatkérést követelt. A bejegyzés  követeli hogy  az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Párja tagjainak bevonásával feltétlenül forgassák újra.
Az Oroszország Kommunistái elnevezésű szervezet nem azonos a parlamenti képviselettel rendelkező, Gennagyij Zjuganov vezette Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjával.

No comment!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét