Connect with us

Voks 2024

Bayer-féle számozott tagságira vágyik? Magyar Péter épp most kezdi osztogatni, vagyis árulni

Bayer-féle számozott tagságira vágyik? Magyar Péter épp most kezdi osztogatni, vagyis árulni
Megosztás

Magyar Péter kampánya az „utolsókat rúgja” a választás napja előtt: pénteken végigjárta az összes kamerával-mikrofonnal ellátott helyet és mondta a magáét, mega-giga tüntetést ígért szombatra és éjszakára sem hagyta magukra az alvási problémával küszködőket.

Ilyen még nem volt! – írta szerényen

„Ma elindítunk egy olyan kezdeményezést, ami Magyarországon egyedülálló és korábban elképzelhetetlen volt! Kísérletet tesszük arra, hogy a magyar emberekkel közösen írjunk történelmet!

Keressük azt az 50.000 rendszerváltó honfitársunkat, akikkel együtt változtatjuk meg Magyarországot.

Célunk, hogy a rendszerváltó állampolgárok támogatásával, átlátható elszámolással váltsuk le együtt a jelenlegi kormányt!

Legyél az 50 000 rendszerváltó egyike! Fizess elő a rendszerváltásra, és töltsd le a személyre szabott kártyádat.”

Mint az MLM: „…piramisjáték vagy spec szekta a TISZA”

Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, így folyamatosan jutva különböző újdonságok hoz és jogosultságokhoz. Minél hosszabb ideig támogatod a mozgalmat, annál több mindenre számíthatsz.

Mi sem a külföldi sem az állami finanszírozásban nem hiszünk. A TISZA Párt programját és politikáját kizárólag a magyar emberek és hazánk érdeke fogja meghatározni.

Ha van rá lehetőségetek, érzitek magatokban az elhatározást és szívesen lennétek a változás részesei, akkor kattintsatok a komment mezőben a linkre és tartsatok velünk!

Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog.”

A hozzászólásokból…

„Zseniális kezdeményezés! Nekem ennyit megér a rendszerváltás!”

„A Fidesz az adófizetők pénzét költi, a TISZÁ-t a magyar emberek a saját pénzükből, a saját munkájukkal, tudásukkal önkéntesen támogatják. Mekkora különbség!”

„Hivatalosan is RENDSZERVÁLTÓ lettem!”

„Remek ötlet! A támogatás szükséges, és ez nagy ötlet a tagságival..”

„Elküldve. Nekem ennyit simán megér a rendszerváltozás.”

„Kedves FIDESZ-es és egyéb pártokat támogató kommentelők! Nemrég kérdeztem egy másik poszt alatt is, de nem válaszolt senki, megpróbálom újra: mindannyian megértjük a feszültségeteket. De mi motivál Titeket arra, hogy itt trollkodjatok? Szerintetek van itt bárki, aki pont miattatok máshogy fog gondolkozni? Vagy Ti ilyen kis fakírok vagytok, akik szeretik, ha negatív válaszokat kapnak? Vagy ez csak a tehetetlen vergődés? Előbb látjátok a bejegyzéseket, mint én, pedig követem az eseményeket, nem gondoljátok, hogy ez már mánia Nálatok? De ha már itt vagytok, egyikőtöknek sem tűnt fel apró kellemetlenségként, hogy itt az emberek normális hangnemben beszélgetnek, senki senkit nem bánt és még írni is tudnak? Most komolyan, nem gáz itt fröcsögni? Ui: ha esetleg értelmes kérdéseitek vannak normális stílusban, engem nyugodtan keressetek, szívesen beszélgetek Veletek dolgokról, amiket talán nem értetek! Ne dühöngjetek mindig, legyen már jó kedvetek, ahogy nekünk is!”

„Ez az a közös cél,amit támogatni érdemes”

„Érdekes látni az emberek reakcióit. Egyszer azon megy a vergődés, hogy honnan van a pénz a tüntetésre, utána meg, hogy „megélhetési messiás”. Az ilyen emberek elvárják a másiktól, hogy szülje a pénzt, vagy mi?”

„A választás után ennek nagyon neki kell feszülni. Meg kell határozni célokat, lehetőségeket, azokat kőkeményen végigvinni, és mivel mindenkinek lesz ezer ötlete, megvalósítani a legjobbakat, hogy 2025 végére már látszódjon egy olyan esely, ami véget vethet ennek az egész tébolynak.”

…és így….

Követve az utasítást, a linkre kattintva kiderül, hogy a cikk írásakor (06. 08. 1.30) 2.431 fő utalt.

Képernyőkép

Tovább görgetve Magyar Péter hívó szavát kiderült, hogy több csomag áll a kedves érdeklődő rendelkezésére:

  • alap: 3.000.- /hó
  • kiemelt: 5.000.-/hó
  • prémium: 10.000.-/hó
  • egyéni: értelemszerűen amennyit a delikvens gondol.

Ha valaki nem akar rendszeres fizetni valót a nyakába, fizethet egy összegben is:

  • 3.000.-
  • 5.000.-
  • 10.000.-
  • 20.000.-
  • tetszőleges

Egyszóval, akit érint, és hisz Magyar Péterbe tegye a dolgát!

Kapcsolódó

Szerző