Bayer, Szakács, Szentesi Zöldi kifizetik Novák Előd büntetését, ha úgy adódik

Novák Előd, a Mi Hazánk tótumfaktuma vasárnap fogta a lajtorjáját, felmászott a budapesti önkormányzat épületének homlokzatára és leszedte onnan a kifüggesztett szivárvány színű zászlót. 

A kiérkező rendőröknek Novák azzal magyarázta az akciót,

„hogy homoszexuális provokáció történt”,

majd felkapta a zászlót, és elszaladt a járőrök elől, hogy távolabb egy kukába dobja. A párt közleményéből kiderül, hogy a rendőrök nem futottak Novák után, amikor kivonta magát az intézkedés alól, csak akkor állították elő, amikor visszabattyogott a létráért.

Akik teljes mellszélességükkel kiálltak mellette….

Szentesi Zöldi László közösségi oldalán többek között ezt írta:

“Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját.

Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.”

Kisvártatva befutott Bayer Zsolt felajánlása is:

“Csatlakozom Laci barátomhoz. Ezek szerint én leszek a második, aki pénzt utal majd Novák Elődnek és a Mi hazánknak, ha büntetést kapnak. Tegyetek így majd ti is.”

(Forrás)

Szakács Árpád sem akart lemaradni…

“Szeretném kifejezni szolidaritásomat Novák Előd mellett. Legújabb fellépésével teljes mértékben egyetértek. A hatóságok intézkedését vérlázítónak tartom.

Ezennel felajánlom azt is, hogy ha bármilyen bírságot kiszabnak Novák Elődre, annak összegét magam fizetem ki. Végre egy olyan ember, egy olyan ügy, ami mellett pártpolitikától függetlenül minden magyar embernek ki kell állnia!”

Mielőtt még azt hinnék, hogy mindenki megőrült…..

Donáth Anna szerint..…

“Ha 22 év aktív politizálás után is csak ott tartanék, hogy polgármester által kihelyezett zászlót csenek városházi homlokzatról, majd szóljatok, és abbahagyom.”

Kerpel-Fronius Gábor olvasatában.….

“Én csak azon töprengek mindig, amikor ilyen akciókat látok, hogy miből származik az a magabizonytalanság, a hivatkozott hitüknek, a hivatkozott családi értékeiknek az a gyengesége, amelyet attól féltenek, hogy mások bizonyos dolgokat máshogy gondolnak.”

Közös nyilatkozat

Harminc nagykövetség és kilenc Magyarországon működő kulturális intézet adott ki közös nyilatkozatot a Budapest Pride alkalmából. Ebben támogatásukról biztosították „a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és interszexuális (LMBTI) közösség tagjait, valamint jogukat az egyenlőséghez, a békés önkifejezéshez és gyülekezéshez és a diszkriminációmentességhez”.

„Elismeréssel illetjük az LMBTI civil szervezetek fontos jogvédő munkáját annak érdekében, hogy minden ember, szexuális irányultságától vagy nemi identitásától függetlenül, részesüljön a törvény egyenlő védelmében. A jogállamiság és az egyetemes emberi jogok tiszteletben tartása azok az alapok, amelyekre a demokratikus államok épülnek”

Az aláírók….

A nyilatkozatot az Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Dánia, Ecuador, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Mexikó, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország és Új-Zéland nagykövetségei, valamint a British Council, a Cervantes Intézet, a Camões Intézet, a FinnAgora, a Francia Intézet, a Goethe Intézet, az Olasz Kultúrintézet, az Osztrák Kulturális Fórum Budapest és a Wallonie-Bruxelles International írta alá.

csillagjegy

Egy hozzászólás itt: “Bayer, Szakács, Szentesi Zöldi kifizetik Novák Előd büntetését, ha úgy adódik

  • 2020.08.17 - 15:11
    Közvetlen hivatkozás

    Remélem akik a novák senkit / kdnp-st / támogatják , a gyerekük , unokájukhoz a kaleta jár !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük