Megtaposták és meggyújtották a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

2020 Magyarországán sikeresen tombol a gyűlölet, hála a szűnni nem akaró propagandának. Öles léptekkel távolodunk Európától! 

Ma Ők az ellen, holnap ki? Te?Mi?

Ferencvárosi futballszurkolók egy csoportja éjjel leszaggatta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót.

Tettükkel a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el.

Egy facebook-bejegyzésből: “Tegnap az volt a meccsen a “szurkolói rigmus”, hogy

“Gág-gá-gá, buzi MTK!”

Utána a bátor legények elzarándokoltak a Bakáts térre, hogy letépjék a szivárványos zászlót. (Magyar népszopás)”

A képek tanúsága szerint a zászlót megtaposták és meg is gyújtották

A kommentekből…..

“Sràcok, meg is lehet venni, ha kell otthonra egy ilyen szép zászlo, nem kell ellopni! Mindenesetre riszpekt hogy futbalhuligankent felvállaljátok a melegségeteket”

“Kispest szurkolóként is minden tiszteletem! Szép munka!”

“Hatalmas tisztelet és elismerés nektek fiúk! Nagyon szép munka! Nem hittem volna, hogy Újpest szurkolóként egyszer a Fradi szurkólókat fogom elismerő szavakkal illetni, de erre nem lehet mást mondani. Nagyon szép munka volt! És lehet tovább menni a többi beteg ballibsi városházára is rendet tenni!”

“Látszik az IQ szintje azoknak, akik mivel nem tudnak érvelni, vagy normális ember módjára viselkedni, rongálnak, mint egy óvodás akinek épp dühkitörése van.”

“Ennél nagyobb örömöt nem is okozhattatok volna minden normális embernek.Köszönjük az “IGAZ MAGYAR ,HAZÁJÁT FÉLTŐ” remek ferencvárosi srácoknak.”

Folyomány…..

“A Fradi hármas jelszava: Erkölcs, Erő, Egyetértés. Egy zászlót maszk mögé rejtőzve, gyáván letépni minden, csak nem erkölcsös és ez a cselekedet méltatlan az FTC 121 éves történelméhez.”

Egy kis Európa a Balkán közepén…..

Budapesten korábban a Főpolgármesteri Hivatal homlokzatára is kikerült – a rendszerváltás óta először – az LMBTQ közösség zászlaja. A fővárosban hagyományosan a nyárnak ebben az időszakában tartják a Budapest Pride Felvonulást, de idén csak fesztivál lesz, kisebb eseményekkel a koronavírus-helyzetre tekintettel.

klubrádió

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük