Cirka 200 fradista miatt az ankarai nagykövetet és három konzult rendelt ki Szijjártó külügyminiszter a meccsre

Négy kollégát a helyszínre, Trabzonba rendeltem, ott lesz a nagykövetünk, illetőleg három konzul is, akiknek az lesz a munkájuk, hogy ha adódnak önöknek ügyes-bajos dolgaik, akkor segítsenek azok elintézésében” – üzente Szijjártó Péter a szurkolóknak, akik Törökországig követték imádott csapatukat.

Na, mit látott Szijjártó külügyér, a nemzeti sasszem 40 ezer láb magasból?

Szijjártó Péter, nemzetünk repülő-nagykövete is lehetne, ha ez nem számítana álláshalmozásnak, így maradjunk hivatalos titulusánál: külügyminisztere csütörtök reggel érkezett Buenos Airesbe, ahol 8 külügyminiszter, 6 kétoldalú megállapodás és az EU-Latin-Amerika külügyi csúcs végig ülése várta. Teljesítve a penzumot éppen New York felé vette az irányt, amikor kinézett a repülőgép ablakán és….

Bojár Gábor: akkor érezném magam sokkal, de sokkal rosszabbul, ha nem tettem volna meg minden tőlem telhetőt!

Bojár Gábor, a Széchenyi- és Gábor Dénes-díjas fizikus, üzletember, a Graphisoft, az Aquincumi Technológiai Intézet, valamint az idén 20 éves óbudai Graphisoft Park alapítója, a 2022-es választást megelőzően egyértelműsítette, hogy az ellenzéki összefogás jelöltjét, Márki-Zay Pétert támogatja. Akkor azt nyilatkozta, hogy “nem azért támogatok egy pártot, mert azt hiszem, hogy győzni fog. Hanem azért, mert nagyjából egyezik az értékrendünk. És ha megbukik, hát megbukik.” Focihasonlattal élve: “…egy fradista akkor is a Fradinak szurkol, amikor a csapata épp kikap.”

Kubatov: reszkess O2 Arena (Prága, London), Lanxess Arena (Köln), Manchester Arena! – … és akkor belelóg a keze az éjjeli edénybe……

Már 2020 júniusában eldőlt, hogy a 2022-es kézilabda Eb-re épülő népligeti multifunkcionális csarnokot a Fradi tulajdonába adja a kormány. Ezt Kubatov Gábor, a klub elnöke is megerősítette, miután Facebook-oldalán is közzétette a hírt. Kedden újra “megkapta” a 100 milliárdos ajcsi Öntől, ami rögvest nagyot növelt a mellényén.

“Buktátok az idei szaloncukrot…. ez lesz helyette” – 2021-es karácsonyi előtt rendőralázás

Emlékeznek még a tavaly karácsonyi esetre, amikor igencsak bőkezűen ismerte el a regnáló a rend őreinek egész éves áldozatos munkáját és szaloncukrot “ajándékozott” a fájuk alá? Akkor azt hittük, ennél már nem lehet jobban kibabrálni velük. De a leleményes vezetésnek és a Fradi hathatós támogatásának köszönhetően idén újabb zseniális ötlettel álltak elő!

Napló Hungarikum 9. – Ránk tört a delta vírus és a migráció – Már megint adtunk egy pofont…

Fontos közéleti történések megörökítése az utókor és a szűkebb család számára – ez a naplóírás alapvető célja. De mi van akkor, ha a mindennapi történelemben éppen nem történik semmi? Olyan nincs! Akkor a krónikás eseményeket fabrikál a maga módján, végtére is ivadékaink nem maradhatnak hiteles tanúságtétel nélkül.