Connect with us

Sport

Sas-sirató – Véget ért egy Fradi-álom

Megosztás

Nincs tovább a Fradi kiesett a Konferencia Ligából mert itthon is 0-1es vereséget szenvedett a görög Olimpiakosztól, így a vendégek jutottak a legjobb 16 közé.

Fradi,
Megosztás

A zöld sasok itthon is kikaptak  1-0-ra az Olimpiakosztól és ezzel elszálltak a Faradi álmok arról , hogy a zöld-fehérek bejuthatnak a Konferencia Liga 16-os csoportjába.

Fradi a fekete vonaton

Legutóbb  nagyon gyorsan kiesett a Ferencváros a Bajnokok Ligájából, és azzal együtt az Európa-ligából. Rövid időn belül két edzőváltás is történt az Üllői úton, de úgy tűnik, Sztankovics irányításával más szinteken mozog a Fradi. Bízik benne a vezetőség, és a játékosok felnéznek rá, betartják, amit kér.

Az edző magáról, a játékosokról és a szurkolókról

A Fradi játéka nem hozta azt, amit sokan vártak volna, legalábbis Budapesten, mert Görögországban győzelmet érdemeltek volna az Olympiakosz ellen. Két fájó 1-0-s vereséggel esett ki a Ferencváros a Konferencia-ligából, viszont a nyári erősítésekkel minden esély meg lehet arra, hogy a Fradi ott legyen a legjobbak között a Bajnokok Ligájában a következő szezonban -írja a liner.hu.

 Úgy működök, hogy ilyenkor magamba fordulok, szomorkodok, de másnap kétszer ilyen erős vagyok. A játékosaimnak is feltettem ezt a kérdést, hogy készen állnak-e játszani a vasárnapi derbin. Azt mondták, igen! Egy kiesés utáni csalódásból erősebben is ki lehet jönni, erőt adhat a derbire. Szívből köszönöm a szurkolók támogatását, hogy végig buzdítottak minket. Sajnálom, hogy nem tudtunk tüzet csiholni abból a szikrából, amit ők lobbantottak. Ígérem, hogy kárpótolni fogjuk őket!

idézte az edzőt a fradi.hu.”

Ezeket olvasta már?

fradi

 

Szerző