Connect with us

Blogbazár

Bencsik „bubu” András patkányai

Marika néni: Katicám, már úgy hiányoztál nekem, mint a Lőrinckének az olvasószemüveg
Megosztás

Nem először közöljük „Marika néni” gondolatait,-most éppen Bencsik „bubu” András patkányairól- nála jobban „alulnézetből” ugyanis kevesen látják jobban, mi is történik körülöttünk.

T. Bencsik ” bubu ” András !

Hát most olvasom, hogy kitört önből a kultúrember. Na persze próbálok finoman fogalmazni mert ha nem tenném akkor egy rövidke mondatban szerepelne együtt a kurva, és az anya szavak is. És hát, erre még talán a nagy keresztényi gondolkodó, Fideszes kultúrmérce: Győzike is rájönne, hogy összepárosítva a kettőt, nem éppen az újszövetségből idéztem.
Szinte látom magam előtt a Bandi bátyámat ahogy a halpucoló asztalon, két pohár testes vörös között patkányozott párat a kockás füzetben. Persze kell is. Különben hogy is kerülne majd a mennyeknek országába? Na de, remélem miután elhallgatott a tollsercegés, csak megpödörte azt a magyarmagyar bajuszt is.

Bandi Bátyám!

Sok mindent azért nem tudtunk meg öntől, leszámítva a keresztényi örök igazságot, hogy van a Fidesz szavazó, és vannak ugye a mocskot terjesztő és mocsokban fetrengő patkányok. De azt tessék már kifejteni legközelebb, hogy mi végre is ez a patkány szerep?
Erkölcsi szempontból húzta több százezer emberre a fürgelábú bitang gúnyáját?
Mert ha már itt tartunk, talán inkább azok lennének a befutók erre a szerepre, akik szenteket játszva mormogják sötétlő estéken a kolduló barátok elhíresült jelszavát: ” tegye be hátulról.. ” Na persze ők a zsákra gondoltak, bár elnézve az amorffá vált alkatukat, talán nem is tévedtek akkorát.
Na de, nem is vesztegetnék több szót, egy ilyen pitiáner, sötét gazemberre.

Az igazság az, hogy még továbbra sem tudom hova tenni Magyar Pétert

DE, végre boldog emberekkel teltek meg a pesti utcák. Hogy mi táplálta boldogságukat? Talán a remény ígérete hogy egyszer vége lesz ennek az örökös nyomasztásnak és társadalmi megosztottságnak amit ez a hazát szerető, magyarmagyar mélykeresztény söpredék megálmodott nekik.
Na persze gyorsan össze is Gyurcsányozták egy kicsit a rendezvényt, ami talán nem is csoda, hiszen Ferenc valóban csak további terhet jelent az ország süllyedő hajóján, és ahelyett hogy a léket foltozná, két doboz tejföllel bábozza el nekünk az infláció mértékét. De ez MOST, szerintem.. ” nem volt odavaló „.
A megafonos siserehad, megtalálta Bálint Andrást is. Mert hát csak a sértettsége okán állhatott ki a színpadra, amiért nem vehette át a nemzet Attilájától, a Nemzeti Színház örökös Mefisztója szerepét.
Különben miért? Gondolom hogy az eszükbe sem jut, hogy egy ilyen életúttal a háta mögött, valóban nagy kockázatot vállalt.
A megítélését, és a megbecsültségét. És itt nem anyagi javakról írok mint a lázadóból Barbie babává avanzsált Nagy Feró esetében, hanem valódi értékről.
Az általuk szapult Bálint András több kulturális értéket adott egyetlen révedező tekintetével Szabó István: „Szerelmesfilm” című remekében, mint a Fidesz által összelapátolt kultúrkupac összesen.

Annak viszont örülök, hogy legalább a matematika tudományában van némi fejlődés

Ugyanis két hasonló telt házas rendezvény nézőszámát, végre ” pontosan ” adták meg. A tegnapit, mindösszesen negyvenezer főre becsülték, amit húsz éve egykor a nemzet rendezője egy gyors mutatóujjal történő számolást követően, tévesen, kétmillióban határozott meg. Ugyanaz a helyszín, szinte ugyanakkora emberáradat. ” hiába.. az álmatlan éjszakák.. ”
A két adat közt akkora különbség van, mintha Rákay Kálmán szakmaiságát Federico Fellini zsenijéhez mérnénk.
Na persze mit várhatunk egy olyan galeritől, aminek a feje bármelyik Kusturica filmben eljátszhatná a zsivány szerb cigányt, amint éppen orosz matrózokkal feketézik egy Belgrád felé ringó ladikon. Olyan sötétlő bunkóktól, akiknek a kritikára csupán a lejáratás, és a gyűlölet a válaszuk, mert értelmes párbeszédre képtelenek. Olyan undormány senkiháziaktól, akik szomorúvá tettek egy országot, és a közbeszédbe hoztak olyan dolgokat, ami addig soha nem volt téma. Hiszen 10-20 éve viszonylag ritkán beszéltek főműsoridőben gyerekek átműtéséről, meleg propagandáról, és olyan típusú gyermekvédelemről, ahol jobb néha a nevelők elől zárják el a védenceket.

Jó volt látni egy felszabadult, reménykedő tömeget

Ha másért nem is, már ezért megérte ez a tegnap délután. Hogy végre nem anyáztak a résztvevők abban a kurva nagy keresztényi áhítatban. Jó volt látni az éneklő fiatalokat, és hogy végre nem gyászmenet rótta az utcákat, hanem egy élethez ragaszkodó, élettel teli, színes fesztivál képét sugározta.
Persze az is igaz, ha egy reményben bízó éneklő tömeg egyszer átverve érzi magát, talán tényleg megremegnek az ablakok.
Ez persze, sok mindenen múlik.

T. Bencsik ” bubu ” András, patkány?

Ha feltétlenül patkány után kutat, könnyűszerrel talál egyet a Karmelitában. De vigyázzon vele! Ez a patkány nagyon ravasz. Egy darab sajttal már nem tudja előcsalogatni. A mozgása ugyan elég lomha a nagy bele miatt, de megvan benne a magyaros ” fifika”.
Persze van ott patkány még egy jó nagy zsáknyi, de azokban annyi gerinc sincs, mint egy frissen elgázolt éticsigában.
Szóval, a főpatkányt kell megtalálni kedves bubu bátyám.
Hogy ki fogja előcsalogatni a furulyaszóval egész a Duna partjáig, talán lényegtelen is. Szólhat az a dallam Magyar Péter vagy Brüsszel által is.. a lényeg, hogy ebben az egyszeri és megismételhetetlen életünkben, egy a körülményekhez képest felszabadult, boldog országban élhessünk tovább végre, és jajj legyen annak, aki egy gyűlöletet szító plakátot is kiragaszt, bármilyen táblára is..
Ne tessék haragudni, de eddig bírtam.. sajnálom.. szóval:
Tisztelt Bencsik ” bubu ” András.. menjen a jó k@rva édesanyjába.. ha másért nem is, csak mert tisztességes magyar embereket volt pofája lepatkányozni, mert nem bólogatnak egy elmebeteg, mocskos, kizsákmányoló, rothadó rendszerre. Hát ez az a kurva nagy keresztényi áhítat?? Na de vigye magával ezt az Orbán Viktor nevű tikkelő főpatkányt is..!
özvegy Bartos Tivadarné.. Marika..
UI: Még a patkányozásról annyit, hogy úgy látszik visszatér Szép Ernő világa. Amikor is a neves írót egy szarházi nyilas takonypóc felpofozta. Miután vége lett a borzalomnak csak úgy mutatkozott be: Szép Ernő.. VOLTAM..

patkány

Szerző