Berki ön-főpolgármester-jelölt Krisztián minden este a “nappalijában” osztja választás előtt az észt!

Sándor György örökbecsűje jutott eszembe: “egyenlő pályák, egyenlő esélyek – én biciklivel megyek”. Ön szerint mekkora az esély arra, hogy Berki minden estés reality műsorát ippeg a polgármesterválasztás előttre időzíti a SlágerTV?

Beszáll a SlágerTV a választásba?

A 2018-as országgyűlési választás előtt a 24.hu kérdésére azt válaszolta Radu Morar, Tematic Media Group tulajdonosa, hogy

a Magyar Sláger TV fontolgatja a politikai reklámok közzétételének kérdését.

Napi vendég lesz…..

Azt nem lehet tudni, hogy hivatalosan mi lesz a döntés a 2019-es önkormányzati választást megelőzően, de indirekt módon mindenképpen érdekes a csatorna bejelentése, miszerint a néhány napja a budapesti főpolgármester-jelöltségét egy medencéből vizes ruhában kilépve bejelentő Berki Krisztián egykori focista, aki az elmúlt években adótartozásával és herevasalásával került a címlapokra, szeptembertől, épp az önkormányzati választást megelőző kampányidőszakban minden hétköznap képernyőn lesz náluk.

üBERKIrály címmel saját műsort kap az ősztől Berki Krisztián a Sláger TV-n

– jelentette be a csatorna pénteken.

A véletlen…., vagy mégsem?

A csatorna tájékoztatása alapján a műsor forgatásai hetek óta javában zajlanak, és állítólag szeptember elején egy nem mindennapi nyitóepizóddal startol el a műsor.

a valóságshow végigkíséri Berki Krisztiánt, ahogy a főpolgármesteri címmegszerzéséért tesz erőfeszítéseket.

Nem gondoljuk, hogy Ő lesz a befutó,  – ennyire csak nem bolondult meg a világ! – de pár szavazatot biztosan besöpör majd mindkét részről. Mégis, akkor kinek az érdeke a felhajtás?

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Berki ön-főpolgármester-jelölt Krisztián minden este a “nappalijában” osztja választás előtt az észt!

  • 2019.08.02 - 19:09
    Közvetlen hivatkozás

    Hajrá Krisztán te úgyis a FIDESZ jeloltje vagy verd ki az a féreg nyugger Tarlóst menjena lecsóba Fideszesek csak a Krisztiánra szavazzatok !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük