Bogdán László: Gyuri bácsi, megtisztelné településünket, ha elfogadná a Cserdi díszpolgára címet….

A kormánypárt pitisége sokakat felháborított, így volt vele Bogdán László, Cserdi polgármestere is. Csütörtökön kavart nagy vihart a XVI. kerületi képviselő-testület szavazása, ahol többszöri jelölés után az önkormányzat fideszes többsége ismét nem támogatta az idén 100 éves Bálint György kertészmérnök díszpolgárságát.

Nyugodtan alszom…..

Az RTL Klubnak adott interjúban elmondta, hogy nem sértődött meg a dolgon:

Egyáltalán nem fogalmazódott meg bennem olyan gondolat, hogy én sértődjek meg azért, mert nem választottak meg díszpolgárnak. Ettől én nyugodtan alszom egész éjszaka, és végzem a munkámat.

Nyerjetek választást, akkor az lesz díszpolgár, akit akartok! – Így nem lett Bálint György díszpolgár….

Az egyik fideszes képviselő, Vincze Ágnes Facebook-kommentben egyértelműen el is árulta, hogy azért, mert Bálint György „balliberális múlttal” rendelkezik.

„Lehet kiakadni meg személyeskedni, ebben a döntésemben az sem hatna meg, ha 110 éves lenne Bálint György”

Cserdi szívesen látná

“Drága Gyuri bácsi!

Nem szeretném Önt megsérteni, akkor amikor azt írom, hogy mélységesen felháborított, amit Önnel műveltek.
Én tudom, hogy nem ez a cím kellett volna ahhoz, hogy emberi, szakmai értékei elismerve legyenek, hisz mindannyian tudjuk milyen kiválóan tette dolgát egész életében.

Gyuri bácsi többször járt már községünkben, amikor számos jó tanáccsal látott el minket. Igaz, hogy mi cigányok vagyunk és nem szeretnénk megsérteni, de megtisztelné településünket azzal, ha elfogadná a Cserdi díszpolgára címet!

Önhöz ugyan ez nem igazán méltó megtiszteltetés, hisz ennél 1000-szer többet ér, viszont egész településünket boldoggá, sőt büszkévé tenné, ha igent mondana.”

 

Válasszanak a XVI. kerületiek díszpolgárt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük