Bruce Willis lánya, a meztelen királynő (Felnőtt tartalom!)

A két világsztár, Bruce  Willis és Demi Moore lányai Rumer, Scout, és Tallulah szinte mindennél jobban szeretnek meztelenkedni. Tallulah a napokban is egy olyan képet osztott meg közösségi oldalán, amelyen kedvenc kutyájával napozik. Öltözéke mindössze egy sapka és egy napszemüveg.

Gyermekkori trauma

Willis lánya
Kép: instagram

Tallulah elmondása szerint nagyon mély nyomokat hagyott benne, hogy csúnya kislány volt, márpedig Hollywoodban, a szépség Mekkájában különösen nehéz sors vár a csúnyákra. Még ma is emlékszik arra, hogy 13 éves korában, amikor egy kamasznak a legtöbb biztatásra, önbizalom-injekcióra lenne szüksége, rá azt mondta valaki:

“Nem értem, hogy lehet két ilyen gyönyörű embernek ennyire csúnya, már-már troll-szerű lánya”

A lány azóta sem tudja leküzdeni kisebbrendűségi komplexusát, amit éppen a meztelenkedéssel kompenzál.

Két nővére sem sokkal prűdebb, mint Tallulah, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tavaly karácsonykor az egész világsajtót bejárt közös fürdőkádas képük.

"A hármak ereje"
Kép: Instagram

Volt kitől örökölni az exhibicionizmust

Vannak szakmák, hivatások, ezek között is első helyen áll a művészet, ahol szinte munkaköri kötelesség a maguk megmutatásának kényszere. Ez a késztetés hajlik olykor magamutogatásba, amelytől a Willis lányok anyja sem mentes. Gondoljunk csak a Ghost (1990) egykori  felfedezettjének napjainkban az öregedés ellen folytatott eléggé reménytelen harcára, vagy a rengeteg plasztikai műtétre, aminek következtében alkalmassá lett a Sztriptíz (1996) című film főszerepének eljátszására. A korábban bulimiával és gyógyszerfüggőséggel küszködő sztár tehát maga sem volt túlzottan szemérmes, legalábbis fénykorában nem.

Volt egyszer egy Demi

Mindezek után talán nincs is mit csodálni azon, hogy a lányok is elhajolnak a nyilvános vetkőzés felé.

Sun/Városi Kurír

Kapcsolódó

Charlie Sheen-nek van még visszaút, vagy irány a süllyesztő?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük