Kerítésen innenKiemelt hírek

Budai Gyula ex elszámoltatási és korrupció-ellenes kormánybiztos nekiment a 24.hu tulajának

budai-gyula

Budai Gyula rémesen zokon vette, hogy kiderült, Szijjártó Péter hollétének rejtélye. Annyira begurult a volt funkci, hogy a többek között az ügyről író 24.hu munkatársának posztja alatt megfenyegette a portál tulaját, miszerint fénykép mindenkiről készül.

Kiváltó ok: a sumákság

Az Átlátszó kedden leleplezte Szijjártó Pétert. Fotót készítettek róla, hogy a külügyminiszter családjával Szijj László egy állami tendereken taroló, NER-es oligarcha tulajdonában lévő Lady MRD nevű, 7 milliárd forintos luxusjachton nyaral az Adrián.

Szijjártó eközben a közösségi oldalára olyan képeket rakott ki, mintha az irodájában dolgozna. A 24.hu annak próbált utánajárni, hogy a külügyminiszter milyen forrásból finanszírozta a nyaralást. Ugyanis egy ilyen luxushajó heti bérleti díja a tavalyi nyári szezon idején 100 ezer euró, azaz 34-35 millió forint volt.

Budai is rárepült párperc hírnévért…

A 24.hu újságírója Spirk József azzal posztolta oldalára a cikket, hogy

„Az éves miniszteri fizetésből nem jönne ki egy hét jachtozás sem”

A bejegyzés alatt Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő, korábbi elszámoltatási és korrupció-ellenes kormánybiztos szócsatába kezdett az újságíróval:

Budai: Józsi, vagy Joe, nektek mi közötök van hogy ki hol nyaral? A főnököd , Varga Zoltan százmilliókat költ lovakra a fiának, és több százezer euróért vett neki kamiont, mégsem írjatok meg miből ?? Ez meg Európában luxusnak számít ebben a sportban! Nézzetek már egy kicsit körbe a hazatok táján is vagy az már nem fér bele az újságírói etikaba?

Spirk: Gyula, azért annyira nem nehéz a képlet, hogy itt mi az, ami túlmutat azon a kérdésen, hogy ki hol nyaral.

Budai: Látod megint nem a lényeget fogtad meg, de sebaj lesznek fotók a gazdid luxusárol is!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

Merkely

About Author

Szólj hozzá!