12.8 C
Budapest
2020. október 25. vasárnap

Címke: 12 pont

olvas

Trócsányi: ma is érvényes a 12 pont – ez esetben gond van az értő...

A petíció szövegének elkészítését anno Irínyi József vállalta. A bevezetésben utalt arra, hogy egész Európa mozgásba jött, s a régi állapot többé nem tartható fenn: "Egész alkotmányunkat kívánjuk ezúttal tisztába hozatni." Hogy is van ez, Trócsányi úr?
devizakárosultak

Az Adóskamara a parlamenti pártokhoz fordul a devizahitelesek érdekében

A jogászokat, civil érdekvédőket és banki károsultakat tömörítő Adóskamara 12 pontos politikai megoldási javaslatot dolgozott ki a devizahiteles problémára. Ezt jövő szerdán átadják a...

A diákok esőben tüntettek a Kossuth térnél

A helyszíni beszámolók szerint több ezren voltak a péntek délutáni diáktüntetésen a fővárosi Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkán. A „Ne menj suliba – demonstrálj...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×