13.4 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: adatbázis

piko

Pikó András igaza…. – ítélet a”fideszgyilok”-gépezettel szemben

Részben az ellenzék nyolcadik kerületi polgármesterjelöltjének, Pikó Andráséknak adott igazat a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfőn. A karaktergyilok ennek ellenére folyik a maga jól...
varolista

A szegények hamarabb halnak?

A Fidesz kormány képes volt a magyar egészségügyet világszínvonalúnak mondani. A kabinet potentátjai szerint az egészségügy alapvetően rendben van, kisebb hibák ugyan vannak, de a rendszer - szerintük-jól működik. Ezt erősítette meg a közelmúltban Orbán Viktor is.
lista

Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőiről

Az adatfeldolgozás 2017-es kezdete óta 47 levéltári munkatárs körülbelül 500 iratfolyóméternyi anyagot nézett át, ez megközelítőleg 4000 dobozt jelent, melyekben egyenként 600 irat van. Ha az adatbázis említett dokumentummennyiséget szorosan egymás mellé rakjuk az Budapesttől akár Szolnokig érne.

Frissítve! Óriási adatbázist törölt a választási szoftver fejlesztője

Súlyos gondokat okozott az állami szerveknek, hogy az év elején az IdomSoft Informatikai Zrt.-nél törölték a szabálysértések elektronikusan tárolt adatait. A szabálysértési nyilvántartási rendszer...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×