11.1 C
Budapest
2020. október 28. szerda

Címke: akció

nyugdij

Debreceni közjáték az Úr 2020. esztendejében

Ma -2020 októberében- a háziorvos után pár dolgot elmentem vásárolni az egyik debreceni élelmiszer áruházba. Hétfő dél körül volt, egyedül a felvágottaknál állt sor....
eper

Szedd magad akcióból szedd rá a népet a 600 forintos eper ígéretével dzsembori lett

A mai gyümölcsárak mellett érthető, hogy sokan útra keltek, amikor hírét vették, hogy ugyan meg kell dolgozni érte, de 600 forintért vihetik az eper...
meszaros

Mészáros “hármat fizet ötöt kap” akciója

Mészáros Lőrinc vidéki szállodái pénteken nyitnak, nem is akárhogy! Giga-akciókat találtak ki arra az esetre, ha nem lenne elég nagy az érdeklődés.Mint arról beszámoltunk,...
alza

Most akkor kamu, vagy valós az Alza.hu kedvezmény-cunamija?

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a webáruházat üzemeltető Alza.hu Kft.-vel szemben, mert úgy véli, hogy a vállalkozás "Black Friday" akciója megsérthette a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmát.
hajlektalan

Rendőri pótcselekvés…. nagy erővel készülnek a hajléktalanok ellen

Be kell látni, hogy egy minden hájjal megkent bűnözőt nehézkesebb és rizikósabb lebuktatni, mint a kényszerűségből utcán lakókat elfogni, meg aztán a statisztikára is figyelni kell, mint egy falat kenyér, úgy kell a jó statisztika!

Egyen, hogy segíthessen!

Az étkezés sokunknak magától értetődő örömforrás, azonban sajnos világszerte növekszik azoknak a száma, akik elegendő élelem híján napról napra nélkülözni kénytelenek.

Hollik és bandája

Megint egy újabb banda – mondaná rezignáltan Pelikán elvtárs. Most akcióztak egyet: vezérük matricát ragasztott egy civil szervezet ajtajára. Hogy annak az ajtónak a...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×