10.6 C
Budapest
2020. október 24. szombat

Címke: Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára

orban

Nyilvános az Orbánról szóló III/III-as jelentés!

1989-ből származik az a III/III-as jelentés a magyar miniszterelnökről, amit az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára hozott nyilvánosságra. 30 éve történt.... Az ABTL alapító okirata szerint a levéltár...
lehallgatas

Ilyenkor az “úri közönség” mit tehet? Verekszik – állambiztonsági jelentés 1982-ből, vagy 2018-ból?

Ma már mosolyogni való, hogy mi mindennel foglalatoskodott a pártállami megfigyelők népes csapata, de az sem lenne kutya, ha belel olvashatnánk  mai megfelelőik jelentéseibe. Lenne csodálkozás! Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára újabb, ma már viccesnek számító, III/III-as ügynöki jelentést tett ki a Facebook-oldalára.

Toroczkai nagy leleplezésre készül

Toroczkai László szerint Radnai Lászlót, a Jobbik kommunikációs igazgatóját „mások küldték a pártba", és hogy ezt leleplezzék, kikérik a kommunikációs igazgatóról szóló iratokat az...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×