Erről beszélek, nyuszó-muszó! – A Kedves Vezető tokától bokáig belemászott az életünkbe! Miért gondolom? Figyúzz!

Halál nyugalomban pörgettem a közösségi oldalam, amikor valahogy a hírfolyamban figyelmes lettem egy posztra és sajna a hozzá fűzött kommentekbe is beleolvastam. Nem kellett volna! Rá kellett jönnöm ebből a baromi mini-közvéleménykutatással is felérő olvasmányból, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam. Pedig életből -jelen tudásunk szerint- csak egy van, akár leélhetnénk boldogan is!

Tovább

Juszt László levele egykorvolt barátjának, Kásler Miklósnak: elképzelni nem tudod mennyit hallgatok miattad!

Van az úgy, hogy az ember barátja, akiről azt hitte, hogy ismeri, akit éveken át megbecsült, egyszer csak 180 fokos fordulattal kifordul önmagából és ilyenkor csak áll és nem érti, mi történik. Ez esett meg a népszerű tévéssel, Juszt Lászóval is, aki nyílt levelet írt a hozzá közelálló Kásler Miklósnak.

Tovább

8 tévhit a depresszióval kapcsolatban – Sokan még a saját baráti körük előtt is szégyellik, Te ne tedd!

Sokan még a saját baráti körük előtt is szégyellik, ha depresszióban szenvednek, mert a társadalomtól gyakori az a téves visszajelzés, hogy ez a tartósan negatív hangulat választás és elhatározás kérdése. A szégyen sok esetben annak is gátat szab, hogy valaki szakszerű segítséget kérjen.

Tovább

Csak retek diktátorok fogadnak el ajándékokat retek oligarcháktól, és az ajándékok amúgy adókötelesek!

Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy Orbán Viktor nem az adófizetők pénzén repked a világban egy 17 milliárd forintos géppel, melynek az üzemeltetése óránként 5 millió – azaz 5 000 000 – forint, plusz a reszli (kaja, pia, nők, transzfer).

Tovább

EUszkeptikus Orbán – Orbánszkeptikus EU

A szükséges kétharmadnál is nagyobb arányban szavazták meg az Európai Parlament (EP) képviselői a Sargentini-jelentést és a magyar kormány elleni eljárás megindítását. Úgy látszik, a tekintélyes világlapot Habonyék elfelejtették értesíteni Orbán új ötletéről: a határozat, ami érthetően idegesíti fideszéket, “nem létezik”…

Tovább