88 forint „károkozásért” bezárás és pénzbünti jár a NAV-tól – Tanulság: ne aprózd el?

Hihetetlen, de 2022 Magyarországán gyakorta megtörténik, hogy a NAV éber ellenőrei „egyszerű vásárlónak” öltöztek így a Halloween közeledtével -is- és próbavásárolgatnak. Feltehetően betértek egy tejbisztróba is, ahol „fülön csípték” a „megátalkodottakat”, hogy nem a megfelelő ÁFA-kulccsal megemelt árat pötyögtek be a pénztárgépbe és ezzel 88.- kemény forinttal „megkárosították” -volna- a gyanútlan vevőt. A szankció nem maradt el….

Na, kinek a hibája a 35 budapesti posta bezárása? Hát persze, hogy az unióé! – Nem értem: hol maradnak Soros és Gyurcsány urak?

Arra már nem kapjuk fel a fejünket, ha az inflációért, a benzinhiányért, a munkahelyek bezárásáért, a megszűnő kórházi osztályokért, a várólistákért a kormánykommunikáció az Európai Uniót pellengérezi ki, de, hogy a postabezárásokat is a nyakukba varrják, az új.

Bezárnak a zuglói bölcsődék! – egyelőre átmenetileg 2 hétre

A dolgozók és a kisgyermekek védelmében, valamint a fertőzési gócpontok kialakulásának megelőzése érdekében április 1. és április 16. között rendkívüli szünetet rendelt el a Zuglói Egyesített Bölcsődék tagintézményeiben a kerület polgármestere, Horváth Csaba – erről a polgármester közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket.