Szégyen – BKK bocsánatkérés a „ha hajléktalannal találkozol, nyugodtan jelezd a villamosvezetőnek a jármű vészjelzőjén” hozzászólásáért

Mielőtt megbotránkozva, undorodva fordulna el bárki is, ha tömegközlekedési eszközön utazó hajléktalannak tűnő emberrel találkozik, érdemes végig gondolni, hogy Ő meddig és hogyan bírná ki hasonló helyzetben! Azokon könnyű segíteni, akik nem szorulnak rá, indokolt esetben viszont emberi kötelesség lenne – legalább annyival, hogy nem rí le rólunk a megvetés!

Read more

A Valentin-napot (is) 150 forintos szüliNAPIjeggyel ünnepli a BKK!

A BKK többfunkciós szolgáltatást nyújtó applikációját, a BudapestGO-t több mint 2,2 millióan töltötték le az elmúlt egy évben és már 1 millió ügyfél használja rendszeresen. Ezzel az egyik legnépszerűbb magyar fejlesztésű alkalmazás lett a piacon. Az évforduló alkalmából és Budapest születésnapjára is utalva február 14-re 150 forintos napijegy váltható az alkalmazásban.

Read more

Ha az ünnepek alatt és között közlekedne Budapesten, erre számítson!

A Budapesti Közlekedési Központ idén is folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végi ünnepek idején.

Vágjunk bele December 22-én és 23-án, csütörtökön és pénteken az iskolaszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek a BKK járatai. December 24-én, szenteste 15 és 16 óra között indulnak az utolsó nappali járatok, ezt követően az éjszakai járatokkal lehet közlekedni. December 25-én és 26-án ünnepnapi, 27-től 31-ig iskolaszüneti menetrend lesz érvényben.

Read more

Ön szerint a főváros, vagy a kormány kezeli az országkasszát? Fogaskerekű-ügyben beindult a mutogatás-hadművelet

Fürjes Balázs a „kormánysarokból” mantrázza a ringben, amiben arról döntenek, hogy mi lesz a fogaskerekű sorsa, hogy Karácsony Gergely főpolgármester azonnal mit tegyen, de elfeledkezik arról a nem elhallgatott tényről, hogy oldala szándéka szerint Budapest önkormányzata legatyásítva áll a probléma előtt.

Read more

Pin It on Pinterest