Nemváltó ovisok!?

Nem attól féltjük a gyerekeinket, hogy a gonosz EU nemváltó műtétet fog rájuk erőszakolni! Legtöbbjük ugyan már általános iskolás, de egyikük sem hisz már rég az ilyen mesékben. Attól féltjük a gyerekeinket, hogy felnőttként majd lehallgatják őket, ha más véleményük lesz a világról, mint a ország kormányának…

Tovább

Ágoston László: Miért adsz ennyi töménytelen sok cukrot az ötéves gyerekednek? – Mert ezt kérte!

Gézám! Miért adsz ennyi töménytelen sok cukrot az ötéves gyerekednek? Mert ezt kérte. De hát te vagy az apja! Mit tegyek? Ha nem adok neki cukrot, cigit és pálinkát, azt mondta, az anyjával fog élni. De ez tönkreteszi! Hogy várhatnád el, hogy olyat tegyek, amitől kevésbé fog szeretni a gyerekem?

Tovább

Gábor György: Az Új numerus clausus nem a zsidókat érinti csupán, hanem minden gondolkodó és alkotó embert

Nem az a legnagyobb bűnük, hogy elloptak mindent, amit csak lehetett, s vitték azt is, amit nem lehetett. Tragédia, de az anyagi pusztítást az ország akár egy évtized alatt is kiheverhetné, igaz – amióta az eszemet tudom, így megy ez ebben az országban – megint ráment néhány évünk, évtizedünk nekünk is, az utánunk következőknek is, már persze azoknak, akik voltunk olyan hülyék, hogy maradtunk.

Tovább

Vámos Miklós: … juszt is zsidó leszek, s tiltakozom …..

Hiába mondja Orbán Viktor, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus? Feleslegesen erősíti meg minden szavát Köves rabbi? Csak valami Soros-bérenc lehetett, aki juszt is Dávid-csillagot festett egy plakáton Koncz Zsuzsa és Vámos Miklós fényképére! Máshogy nem történhetett!

Tovább