A jó bornak sem árt, nemhogy a felcsúti Pancho hotelnek…. – Kéretlen levéllel bombáz Orbán szülőfalujának szállodája

Csak nem az a csúf helyzet állt elő, hogy kihasználatlan a messzeföldön méltán oly híres felcsúti Pancho hotel és belengették, hogy ezentúl saját lábára kell álljon, mert fogyóban a neki szánt közpénz, bocs a TAO-támogatásból részükre kiutalnivaló? A közösségi oldalon keringő levél alapján valami lehet benne….

Read more

Vastag bőr a Fidesz-arcon – Megint kiakadt a kormánypárt LMBTQ-ügyben

A héten 21 ellenzéki képviselő, megalakított egy frakcióközi csoportot a parlamentben, amellyel az a céljuk, hogy az LMBTQ-emberek érdekeit képviseljék. „Egy olyan társadalomért dolgoznak majd, ahol nem különböztetik meg, nyomják el az LMBTQ-embereket.” szól az önmeghatározásuk.

Read more

Mészáros Lőrinc megadja a módját! Céges buli van az Ő utcájában, méghozzá most!

Nagy nap ez a mai, ugyanis bulizik a Mészáros-csoport a névadó részvételével! A meghívó tanúsága szerint nagy lesz az „ereszd el a hajam”: Mészáros Lőrinc köszöntő, vacsora, Majka & Curtis és Beatice koncert, tombola nem semmi fő díjjal.

Read more

Tudta? Csak délelőtt 8 és 12 óra között szükséges a diplomás óvodapedagógus, különben bárki alkalmazható és „nevelheti” szemünk fényét!

Válságos mértéket öltött az óvodapedagógus-hiány, és emiatt már országos szinten működésképtelenné vált a csoportonként két diplomás pedagógusra épülő óvodai rendszerünk – derül ki a Szószóló a gyerekekért akció több száz szöveges beszámolójából, melyeket az érintett szülők és pedagógusok küldtek be. 

Read more

Szanyi Tibor: Hetek Csoportja – G7

Immár 45 éve ez a csoport fújja a világgazdaság passzátszelét, azaz az USA, Németország, Franciaország, Egyesült Királyság, Japán, Olaszország és Kanada. Ez a csoport időnként kibővül Oroszországgal G8 formátumban, illetve G20-ként Kínával, Indiával, Argetínával, Brazíliával, Ausztráliával, Dél-Koreával, Mexikóval, Törökországgal, Indonéziával, Szaud-Arábiával, Dél-Afrikával és az EU-val működik, bár ez utóbbi az eredeti G7-ben is szerepel megfigyelőként. Hasonló minőségben az Eurócsoport, a Világbank, az IMF és az OECD ugyancsak szokott kapni meghívást a különböző értekezletekre.

Read more

Pin It on Pinterest